Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
20.04.1710525

Травневі враження - міняємо звичні маршрути, даруємо знижки

Травневі свята

Травневі свята - чудовий час для невеликої подорожі. Куди поїхати, щоб не стояти в черзі за фото з визначними пам’ятками - розповімо в новій статті.

Економте на квитках з нашими промокодом, і нехай вас не зупиняють погодні сюрпризи.

  • Знижка 5% на поїздки по Україні - промокод easter-trip-ua
  • Знижка 5% на поїздки за кордон easter-trip

Промокод дійсний до 30 квітня на всі рейси до кінця весни за умови мінімальної вартості квитка 100 грн.

Вроцлав - коли дуже хочеться до Польщі

Вроцлав

Варшава і Краків - найпопулярніші напрямки серед українців, тому напливу туристів до цих міст на травневі свята не уникнути. Їдьте до Вроцлава. Це місто не менш казкове, а свободи у вихідні буде однозначно більше.

Гноми-малюки, різнокольорові будиночки, затишні вулички і мальовничі панорами з міських мостів - Вроцлав закохує гостей. Підказка від Busfor - маршрут для безкоштовної прогулянки.


Мінське море - коли на Одесу плани влітку

Мінськ

Травневі свята по-білоруськи - вдень ​​гуляти Мінськом, а ввечері дивитися захід сонця на Заславському водосховищі. Мінське море, як його називають місцеві, знаходиться в 10 кілометрах від столиці.

Тут і піші прогулянки біля води, і катання на яхті, і пікніки в компанії. Якщо захочете затриматися, можна забронювати місце в котеджі, садибі або зупинитися в санаторії.


Чернівці - коли Львів уже сходжений

Чернівці

Центр найменшої області України - альтернатива ужгородським сакурам і львівському Високому замку. Місцевий Хогвартс мріють побачити всі, кому не пощастило стати його студентом.

Кожна цеглина для будівництва Резиденції митрополитів Буковини і Далмації перевірявся окремо по звуку, а архітектор заборонив кладку більше 100 цеглин на день. У Чернівцях ви також дізнаєтеся, чому Театральна площа опущена вниз, і чим відрізняється Миколаївський собор від храму в румунському Куртя-де-Арджеші.


Черкаси - коли фонтани у Вінниці вже не радують

Черкаси

Дивовижне поруч - у Черкасах знаходиться найбільший в Європі буддистський храм “Білий лотос”. Міняти віру для відвідування не потрібно, а от відчути себе героєм мультика “Панда кунг-фу” цілком реально: ченці в храмі навчаються за системою п’яти бойових котів - тигр, леопард, ягуар, пантера і кіт.

У храмі можна дізнатися про символізм білої і чорної ступ, торкнутися зрізу священного дуба, повправлятися у східній каліграфії. Тут також проводяться чайні церемонії і заняття з йоги.


Коростишівський каньйон - коли до Норвегії далеко

Коростишів

Бірюзовий відтінок води, гранітні скелі і чисте повітря з ароматом хвої - каньйон в Коростишеві під Житомиром давно облюбували кінорежисери. Чудове місце для вихідних на природі з піснями під гітару біля вогнища.

Краса каньйону дивує тим, що водойми тут штучні - це затоплення гранітні кар’єри, - а виглядають, ніби природні джерела. Любителі екстремального відпочинку оцінять можливість зайнятися скелелазінням, у каньйоні для цього ідеальні умови.


Кропивницький і тюльпани - коли Долина нарцисів уже не та

Кропивницький

Кіровоградське диво, український Діснейленд - дендропарк в Кропивницького популярний у будь-яку пору року, але тільки на травневі вихідні він розквітає в буквальному сенсі. З 45 га площі парку 33 відведено зеленим насадженням, серед яких - 150 тисяч тюльпанів.

Голландським сортам квітів дуже підійшов наш клімат, що підтверджують строкаті фото гостей міста на тлі килима з квітів. Втомлених туристів тут напоять чаєм з величезного самовара, а дітей покатають на атракціонах. Недарма в 2008 році саме цей дендропарк став кращим парком в Україні.

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники