Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
12.07.16121646

Роздруковувати чи ні? Ось у чому питання

Електронний квиток – Busfor.ua

Команда Busfor.ua знає, як ви любите подорожувати з комфортом. Ми часто отримуємо від вас питання – навіщо роздруковувати автобусні електронні квитки? Що робити, якщо у мене немає під рукою принтера?

Ми приносимо свої вибачення за незручності, але чітко дотримуємося закону України. Згідно з пунктом 158 постанови № 176 Кабінету Міністрів України, пасажир зобов’язаний приходити на посадку з квитком.

постанова

Нагадуємо, що найшвидший і найпростіший спосіб купити квиток – оплатити картою будь-якого банку на сайті і роздрукувати його перед посадкою.

Що робити, якщо немає можливості роздрукувати квиток?

Busfor.ua пропонує два альтернативних варіанти, як отримати квиток одразу в роздрукованому вигляді й не шукати принтер.

Позначка на сайті. Звертайте увагу на рейси перевізників, які не вимагають квитки у роздрукованому вигляді. На нашому сайті вони виділені спеціальною відміткою оранжевого кольору. На таких рейсах достатньо показати квиток на екрані телефона чи планшета.

Не роздруковувати

Каси партнерів. Ви отримаєте свій квиток одразу в роздрукованому вигляді, якщо під час оформлення замовлення на Busfor.ua оберете спосіб оберете спосіб оплати “Готівкою в касах партнерів”. Просто оформіть замовлення на сайті, а оплатіть його в одній із кас партнерів по Україні. В такому разі вам роздрукують квиток одразу після оплати.

Каси партнерів

Вибирайте свій квиток на автобус і подорожуйте комфортно!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники