Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
04.08.1733869

Балтійський привіт: кілометри пляжів і мінеральні джерела в межах Польщі

Польські курорти

Літо без моря не буде справжнім, тож якщо ви вже достатньо відпочили на Азовському і Чорному в Україні, команда Busfor запрошує вас на Балтійське узбережжя. Ми зібрали найпопулярніші літні напрямки в Польщі, куди можна поїхати автобусом у вільний час.

Гданськ: 23 кілометри пляжів у середньовічному місті

Гданськ

Літо в Гданську дозволяє поєднати класичний курортний відпочинок на пляжі біля моря з екскурсіями на околицях. Обирайте один із 7 міських пляжів, не забудьте парасольку та сонцезахисний крем і дозвольте собі розслабитися.

Альтернатива ледачому загару - прогулянки старим містом, набережною або великим зоопарком. Обов’язково сфотографуйтеся біля фонтану Нептуна або біля крану Журав.


Колобжег: піщані пляжі та цілющі джерела

Колобжег

Якщо ви не проти поєднати відпочинок біля моря з можливістю оздоровитися - сплануйте поїздку до Колобжега. Цілющі мінеральні джерела та лікувальні грязі сприяють зміцненню здоров’я при захворюваннях органів дихання, опорно-рухового апарату та серцево-судинної системи.

Лікувальні процедури, звичайно, за бажанням, а от для морського відпочинку обирайте свій шматочок суші на 12 кілометрах пляжів.


Владиславово: літня столиця Польщі

Владиславово

Там, де закінчується Польща, починаються пляжі Владиславово - красиві слова про найпопулярніший курорт напевно чув кожен. При цьому “пляжності” міста не заважає сусідство з крайньою північною точкою країни.

На 23 кілометрах пляжної смуги можна обрати свій шматочок суші - пісок, гальку або кам’яні брили для красивих фото. Любителі мальовничих місць оцінять Хлапівський яр та вежу Будинку рибалки, а в похмурий день відпочинок можна урізноманітнити походом до музею метеликів.

Поїздку на курорт можна поєднати з прогулянкою Варшавою або Гданськом, оскільки у цих містах потрібно буде зробити пересадку на рейс до Колобжега.

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники