Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Автобусні квитки Busfor тепер можна придбати через Приват24 та в терміналі ПриватБанку

Автобусні квитки на 20 тисяч рейсів по Україні, Європі та СНД тепер можна придбати через додаток Приват24 і в терміналах банку. Лідер онлайн-продажу автобусних квитків в Україні Busfor.ua і гігант банківського сектору ПриватБанк підписали договір про співпрацю.

ПриватБанк

Представники компаній називають метою інтеграції розвиток ринку автобусних перевезень і підвищення якості сервісу.

Ми активно розвиваємо сервіс продажу автобусних квитків і переконані, що співпраця з Busfor зробить цей розвиток ще більш активним, а наші клієнти отримають найкращий сервіс”, - заявив Михайло Рогальський, керівник напрямку “Платежі та перекази” ПриватБанку.

Генеральний директор Busfor Олександр Павлович зазначив, що місія онлайн-сервісу Busfor - дати можливість кожному українцю купувати автобусні квитки не виходячи з дому, і підняти якість обслуговування пасажирів до світових стандартів.

Компанія Busfor вийшла на український ринок лише рік тому, але за цей час ми встигли стати головним онлайн-майданчиком країни з продажу автобусних квитків. Довіра керівництва ПриватБанку до нашої компанії доводить, що ми на вірному шляху”, - заявив Олександр Павлович.

Сьогодні сервіс об’єднує понад 5 тисяч перевізників і відкритий до співпраці. Послугами Busfor вже скористалися 400 тисяч пасажирів в Україні і Європі.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники