Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
15.06.1610230

Вся правда про ХАЛЯВУ

За весь час проведення розпродажів автобусних квитків у наших користувачів накопичилася маса питань, Халява обросла міфами і легендами. Ми хочемо бути відкритими для вас, тому розвінчуємо міфи і відповідаємо на найпопулярніші питання.

секрети

Де і коли купити квитки за 10 грн?

«Халявні» квитки по 10 грн і інші акції (а вони у нас не закінчуються) знаходяться на одній сторінці спецпропозицій. Розпродаж квитків за 10 грн, зазвичай, починається о 12:00. Про всі розпродажі ми завжди повідомляємо на наших сторінках у соціальних мережах та в e-mail-розсилці. Тож підписуйтесь:) Окрім квиткі по 10 грн, на сторінці спецпропозицій завжди можна знайти й інші акційні рейси зі знижками від 10 до 50%.

Як мені встигнути придбати квиток за 10 грн раніше за інших?

Ніякого секрету немає, просто потрібно зайти на сайт до старту розпродажу, дочекатися початку продажів і встигнути купити квиток. Досвідчені користувачі, які не раз купували квитки в Халяву, теж діляться своїми лайфхаками. Наприклад, можна заздалегідь в текстовому документі написати всі дані, які потрібні для покупки квитків, а потім просто скопіювати їх у форму замовлення.

Чи є квитки за 10 грн в інші міста?

Якщо потрібного вам маршруту немає на сторінці акцій, значить, знижок на цей напрямок поки що немає. Але кожен день у нас з’являються нові акції, і ми постійно ведемо переговори з перевізниками, щоб збільшувати кількість «халявних» рейсів. До того ж стандартна вартість наших квитків вас теж приємно здивує.

Чому так дешево? У чому підступ?

“Халява від BUSFOR” – це свято для економного мандрівника і другий Новий рік для практичного туриста. Ми домовляємося з перевізниками, щоб вони надавали нам квитки за супер-ціною – 10 грн, і пропонуємо їх вам. Для вас – це шанс дешево з’їздити за кордон, для перевізників – щось на зразок реклами. Є лише один нюанс – пропозиція обмежена, і потрібно встигнути купити бажані квитки. Ніяких прихованих платежів і хитрощів.

Ну що, готові випробувати свою удачу?

16 червня у нас намічається нова ХАЛЯВА і ми підготували для вас свіжу порцію рейсів, квиток на які можна купити за 10 грн:

  • Львів – Краків
  • Київ – Люблін
  • Київ – Одеса
  • Варшава – Київ
  • Київ – Познань
  • Кривий Ріг – Київ
  • Одеса – Варна
  • Київ – Москва
  • Київ – Мінськ
  • Затока – Київ

Старт Халяви 16 червня в 12:00 - не проґавте і не забудьте розповісти про це друзям!

халява

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники