Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

На відпочинок без турагенцій!

Самостійні подорожі

Ви знаєте, що мандрівники, які подорожують самостійно, заощаджують до 45% свого бюджету у відпустці, на відміну від тих, хто замовляє тури?

Самому спланувати подорож по Україні або за кордон нескладно, до того ж не доведеться переплачувати за послуги турагентства. На сайті Busfor.ua можна купити недорогі автобусні квитки в Польщу, Болгарію, Литву, Латвію, і навіть в Італію, Францію і Іспанію!

Крок 1. Виберіть маршрут самостійно - це цікаво!

Виберіть маршрут самостійно

Мінус: Без сумніву, звертаючись до турагенції, ви заощаджуєте свій час, бо не змушені планувати подорож самостійно. Але у турі змінити маршрут неможливо, а подивитися ви зможете лише те, що вам покаже гід.

Плюс: Плануючи самостійні подорожі, ви зможете розрахувати весь маршрут «від» і «до», з огляду на ваші особисті інтереси: яким транспортом користуватися, де ви влаштуєте пересадку і скільки часу розрахувати на відвідування кожного міста. У вас вільний графік!

Крок 2. Замовте квитки самостійно - це дешевше!

Замовте квитки самостійно

Мінус: Звертаючись до турагентства, ви сплачуєте комісію за купівлю квитків. За умовами туру, вам, швидше за все, не доведеться обирати вид транспорту. До того ж можуть розчарувати попутники, з якими вам доведеться їхати поруч весь час подорожі.

Плюс: Плануючи подорож, ви зможете самостійно обрати зручний транспорт і бажану дату поїздки. На сайті Busfor.ua можна замовити квиток на автобус через інтернет, де б ви не були. Електронний квиток можна оплатити карткою або готівкою - як вам зручніше. Просто роздрукуйте його - і в дорогу! Також, можна замовити доставку квитка кур’єром.

Крок 3. Оберіть готель самостійно - це надійніше!

Оберіть готель самостійно

Мінус: Часто в організованих турах ви можете переплачувати за готель - за великі гроші отримати найгірший номер. Не кажучи вже про те, що вам можуть надати незручний в плані розташування і сервісу готель.

Плюс: В інтернеті багато сервісів бронювання готелів онлайн. Самостійні тури зручні тим, що є можливість обрати саме ті апартаменти, які вас повністю влаштовують. До того ж, ви зможете імпровізувати, замовити готель вже на місці (до речі, на номери, що залишились, нерідко діють знижки).

Свобода! Подорож без турагенств - це можливість побачити країну зсередини, відчути справжній колорит і неповторну самобутність, поспілкуватися з місцевим населенням і спробувати справжню місцеву кухню.

“Світ - це книга, і якщо ти не мандрував, ти прочитав лише одну сторінку.” © Сесілія Ахерн «Час мого життя».

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники