Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
28.12.1859921

Кращі гірськолижні курорти України, де можна покататися взимку 2019

Гірськолижні курорти

Зима підкралась непомітно, як і лижний сезон. Якщо ви любите активно проводити час на свіжому морозному повітрі і не боїтеся пригод, вам залишається тільки обрати між сноубордом і лижами. Про решту подбала команда Busfor.ua. Ми підібрали для вас найкращі гірськолижні курорти України на випадок, якщо в Альпи в цьому році ви їхати не плануєте.

Буковель

Буковель

Про Буковель знають всі, і абсолютно заслужено. Професіонали та аматори визнають цей курорт кращим в Україні, а інфраструктура тут нічим не поступається закордонним аналогам. У Буковелі можуть кататися як новачки, так і досвідчені лижники-сноубордисти, в їх розпорядженні 50 км спусків різної складності.

Правда, ціни на курорті зовсім не радують. Тут дорого абсолютно все, починаючи від житла і закінчуючи ресторанами. Туристи знають, що вигідніше зупинятися не на території курорту, а в одному з сіл неподалік - там вас приймуть з усією карпатською гостинністю, годуватимуть, а обійдеться вам це в кілька разів дешевше. Однак у цьому випадку без машини дістатися до підйомника буде проблематично.

Вартість скі пасу:

  • від 85 грн - 1 підйом
  • від 785 грн.



Драгобрат

Драгобрат

Драгобрат вважається курортом не для новачків. Траси там круті, тому тверезо оцініть свій рівень катання перед поїздкою. В усьому іншому інфраструктура курорту відмінна, а ціна за підйом у 3 рази нижче, ніж у Буковелі. Ще Драгобрат - єдиний курорт в Україні, де ви точно будете жити недалеко від підйомника.

Вартість скі пасу:

  • від 40 грн - 1 підйом
  • від 500 грн денний


Пилипець

Пилипець

Гірськолижний курорт Пилипець в Закарпатській області підійде для лижників і бордистів різних рівнів. 7 підйомників і більше 20 000 м трас завжди в розпорядженні туристів. Недалеко від курорту знаходиться знаменитий водоспад Шипот. Можна піти його досліджувати, якщо раптом набридне кататися.

Вартість скі пасу:

  • від 40 грн - 1 підйом
  • від 400 грн денний


Красія

Красія

Спокійний і цікавий відпочинок забезпечить вам курорт «Красія». Саме тут знаходиться найдовша траса в Україні. За словами туристів, у Красії оптимальне поєднання ціни, якості трас і кількості відпочиваючих.

Вартість скі пасу:

  • від 30 грн - 1 підйом
  • від 180 грн денний


Мигово

Мигово

Гірськолижний курорт Мигово знаходиться в Чернівецькій області. Вибір трас невеликий, але покататися зможуть і новачки, і досвідчені лижники-сноубордисти. А для тих, хто кататися не захоче, знайдеться маса інших розваг. У Мигово варто приїхати для декількох активних днів.

Вартість скі пасу:

  • від 30 грн - 1 підйом
  • від 500 грн - за 6 годин катання


Березівка

Березівка

Якщо ви новачок і хочете поєднати поїздку до Одеси з активним проведенням часу - вам до Березівки. Курорт підійде для поїздки на день.

Вартість скі пасу:

  • від 40 грн - 1 підйом
  • від 150 грн денний.


Плай

Плай

Гірськолижний курорт “Плай” у Львівській області пропонує туристам гарні траси різного уровня. Більшість із них червоні, але втомлені новачки точно знайдуть, чим зайнятися в “Плаї”. В крайньому випадку, можна поїхати до Львова - безпрограшний варіант для проведення часу.

Вартість скі пасу:

  • від 70 грн - 1 підйом,
  • від 140 грн денний.
Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники