Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
03.06.1622589

Декілька ідей для літнього відпочинку в Україні

Дарма кажуть, “добре там, де нас нема”. Ми хочемо довести протележне - в Україні безліч прекрасних місць для незабутніх подорожей! Сподіваємось надихнути вас на цікаву мандрівку:)

Затока

Найпопулярніший морський курорт України. Для відпочинку тут є все: безліч готелів, пансіонатів, різноманітні ресторани, клуби і т. д. Але головне – це тепле море і безкрайні піщані пляжі.

Їхати автобусом в саму Затоку або до Одеси, а звідти – маршруткою

Шацькі озера

Кришталево чиста вода, сосновий ліс, найбільше озеро України Світязь. Курорт умовно поділений на 4 зони відпочинку: для молоді ідеально підійде «Гряда», для сімейного відпочинку – урочище «Пісочне», «Гушова» і «Світязь».

Їхати до Ковеля, звідти до озер ходять численні маршрутки.

Карпати

В горах добре відпочивати і взимку, і влітку. В теплу пору року можна ходити по гриби, рибалити в гірських ріках, ходити у походи, пити мінеральну воду і просто милуватись фантастичними краєвидами, які кожного дня будуть дивувати вас своєю красою.

Їхати на один з курортів Прикарпаття, Буковини, Закарпаття.

Затока Бакота

Не поступається пейзажами ні курортам Криму, ні Чорногорії. Фантастичне місце для відпочинку в наметах або на базі відпочинку. Чисте повітря, запаморочливі краєвиди, старовинний скельний монастир. Тут точно буде цікаво.

Їхати найкраще з Кам’янця-Подільского.

Кінбурнська коса

Білосніжні піщані пляжі, аромат хвойного лісу і дикі степи з різнотрав’ям, дика природа та неймовірні заходи сонця. Ідеальне місце для відпочинку з наметами.

Їхати до Очакова, а звідти катером чи паромом.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники