Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
20.12.1611136

9 фільмів з новорічним настроєм

Немає відчуття настання Нового року? Щоб створити новорічний настрій, команда Busfor.ua наполегливо рекомендує прикрасити ялинку (бажано, мерехтливими гірляндами), почистити мандаринів та увімкнути фільм, який перенесе вас до чарівного світу різдвяного та новорічного дива.

Ми зібрали добірку наших улюблених новорічних фільмів, які особливо приємно дивитися в дорозі. Доповнюйте список у коментарях своїми улюбленими фільмами та діліться з друзями у соцмережах, раптом зійдеться?

Сім’янин

Сім'янин

Фільм про те, що напередодні Різдва головному герою, Джеку Кемпбелу, доводиться робити нелегкий вибір: бути успішним, багатим, але самотнім чи вести досить скромний спосіб життя, але в теплому колі люблячої родини.

Це добрий родинний фільм, який ще раз демонструє нам, що насправді має цінність.

Лускунчик

Лускунчик

Маленька Мері отримує незвичайний подарунок від свого дядечка – Лускунчика. Уява дівчинки оживляє ляльку та малює казковий світ, де все стає можливим — сніжинки-балерини кружляють у танку, іграшки на ялинці оживають, та й сама ялинка перетворюється на цілий всесвіт. ОДнак усю цю казкову ідилію псує армія Короля щурів…

Ви отримаєте справжню насолоду від картини хоча б тому, що там звучить прекрасна музика Петра Чайковського.

Полярний експрес

Полярний експрес

Перед Різдвом один маленький хлопчик хотів зустрітися з Санта Клаусом, щоб загадати йому заповітне бажання. І такий шанс йому випадає – хлопчик став пасажиром фантастичного Полярного експресу, який везе дітей до лапландії на зустріч з дивами, північним сяйвом та справжнім Сантою.

Доки ти спав

Доки ти спав

Фільм з абсолютно простим сюжетом та невигадливими діалогами. Проте він зворушує своєю теплою атмосферою. Завдяки цьому, картину хочеться переглядати знову і знову, хоча вже з першого перегляду ви заздалегідь знали, чим усе завершиться.

Карнавальна ніч

Карнавальна ніч

Ельдар Рязанов створив шедевр на століття, який уже давно розібрали на цитати. «Карнавальна ніч» — це велетенський заряд позитиву, коли дійсно віриш словам невигадливої, але вже легендарної пісеньки, яка лунає з вуст молодої Людмили Гурченко: «И хорошее настроение не покинет больше вас!»

Вечори на хуторі поблизу Диканьки

Диканька

Все ж таки, класика безсмертна. Коли дивишся цю прекрасну екранізацію повісті “Ніч перед Різдвом”, забуваєш, що фільм було знято майже 50 років тому - настільки яскраві та живі всі його персонажі. Він завжди буде доброю та кумедною казкою про те, як чорт знущався над кумами-п’яничками, а хоробрий коваль Вакула дістав для своєї коханої Оксани черевички, які носить сама цариця, як пузатий Пацюк смакував варениками, щедро обмакуючи їх у сметані без допомоги рук.

Кучерява Сью

Кучерява Сью

Сімейна комедія з Джеймсом Белуші точно подарує масу задоволення та гарний настрій. Під опікою афериста-волоцюги - дуже кмітлива та жвава дівчинка дев’яти років, яка на льоту переймає основи його “фаху”. Разом вони ставлять пастку для процвітаючої адвокатеси та потрапляють до її будинку, поступово підкорюючи її серце.

Реальне кохання

Реальне кохання

«Кохання навколо нас. Воно реально всюди», — такими словами починається цей фільм, один із тих, які можна переглядати сто разів, а він все одно не набридне.

Закоханий у свою домогосподарку письменник, старіюча рок-зірка, сумуючий прем’єр-міністр, вдівець, порно-актори — всі герої цього фільму стали свідками чогось дуже важливого. Так, перебільшили, так, у житті так не буває. Однак це ж іно-мрія, тому цинікам можна не дивитись.

Подарунок на Різдво

Подарунок на Різдво

Цей фільм — трохи наївна та зовсім не правдива, але все ж добра, кумедна та по-справжньому святкова історія про те, на що здатні батьки у своїй безмежній любовідо дітей та у прагненні дарувати їм тільки найкращі подарунки. особливо мило спостерігати за Арнольдом Шварценеггером, який змагається не з кіборгами, а з такими самими люблячими батьками.

Ну а якщо сидіти вдома у святкові дні немає бажання, то на Busfor.ua завжди знайдуться квитки для найшаленіших та спонтанних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники