Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
03.11.1732536

Смартфон на допомогу: застосунки для туристів

Apps

Що покласти до валізи, де знайти компанію та провести вечір - досить питати себе. Завантажуйте застосунки та отримуйте відповіді миттєво.

PackPoint

Pp

Щоб голова не боліла від того, як і куди розмістити всі речі, завантажуйте цей застосунок. У налаштуваннях зазначте, куди в на скільки ви їдете, і помічник покаже вам список необхідних речей. З ним ти не тільки паспорт не забудете, а й зайвого не наберете.

Встановити: iOS, Android

Expensify

Exp

Часто їздите у відрядження, а керівництво вимагає детальний звіт? Чи просто любите знати реальний бюджет поїздки - завантажуйте застосунок та скануйте всі чеки: від автобусних квитків до чека у кавовому кіоску. Цифри розпізнаються автоматично, потрібно лише вибрати категорію - переїзд, проживання, харчування - і помістити чек до потрібного розділу. Плюс для бізнес-туристів - можливість експортувати готовий звіт для роботодавця.

Встановити: iOS, Android

Songkick

Song

Сайт пошуку концертів за містами. Окрім графіків турів світових зірок можна знайти концерти місцевих виконавців. Зручно для пошуку концерту на найближчий час та для складання власного концертного плану. Тільки не забудьте вказати улюблених виконавців.

Шукати: Songkick

FlipTheTrip

Flip

Дякуємо розробнику додатку, який придумав зручний спосіб пошуку земляків в іншій країні :) Навіть якщо ви подорожуєте самостійно і не знаєте мови, відкрийте застосунок - можливо, вас теж хтось шукає.

Встановити: iOS

Busfor

Busfor

Квиток на автобус тепер завжди у вашому смартфоні! завантажуйте застосунок і купуйте квитки у будь-якому зручному місці, оплачуючи миттєво. З ним точно не страшно заблукати в іншій країні. Головне, щоб був інтернет :)

Встановити: iOS, Android

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники