Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

8 типів туристів, яких ненавидять у всьому світі

Туристи

Бажаємо вам не знайти себе у цьому переліку!

Не так давно американське видання “The Huffington Post”, де свої блоги ведуть більше 9000 лідерів думок, політиків і знаменитостей, провело дослідження. Журналісти вирішили з’ясувати, яких туристів однаково не люблять у всьому світі. Басфор публікує результати дослідження, аби уникнути грубих помилок в подорожах. Бажаємо вам не знайти себе в цьому переліку!

“Оригінальні” туристи

Оригінальні туристи

Так-так, це “фото з мавпочкою”, “я тримаю Пізанську вежу, щоб вона не впала” і “я тримаю на долоньці піраміду Хеопса”. Такі фотографії давно стали інтернет-мемами, але досі знаходиться чимало охочих викласти в соц. мережі подібне непорозуміння. Це виглядає як мінімум недолуго. Намагайтеся проявляти більше фантазії, щоб ваші фото не потрапляли в хіт-паради шаблонних рішень.

Роззяви

Роззяви

Часто туристів видає не тільки бажання сфотографуватися з пам’ятником, а й обертання навколо своєї осі з відкритим ротом і картою в руках. Справа, звичайно, не у виразі обличчя, а в тому, що така поведінка часто створює корки на тротуарах. Теж саме стосується туристів, які перед посадкою в громадський транспорт або вирішальним кроком на ескалатор раптом вирішують ще раз перевірити, чи на правильному вони шляху. Друзі, не поводьтеся так, це всіх дратує.

Туристи в футболках I Love ***

Туристи в футболках I Love

Такі футболки здавалися оригінальними років 15 назад. Нині ж людина, яка зізнається в любові до міст на своєму одязі, викликає в оточуючих лише співчуття. Це одні з тих наївних туристів, яким легко “впарити” будь-який непотріб.

П’яні туристи

П'яні туристи

П’яних людей не любить ніхто, крім їх товаришів по чарці і маніяків. Врахуйте, що втратити контроль над собою в незнайомому місті як мінімум небезпечно. Якщо вам не потрібні проблеми, ні з місцевою поліцією, ні з місцевим криміналітетом - вирушайте в готель. Ви справді п’яні.

Туристи, які не знають, що таке черга

Туристи, які не знають, що таке черга

Запам’ятайте: якщо люди вишикувалися в ряд один за одним - це черга. Вам потрібно встати в її кінець і не квапити події, бо це непристойно. Категорично заборонено ігнорувати чергу, розштовхувати всіх навкруги і намагатися проникнути до пункту призначення, минаючи інших. Це інтернаціональне правило. Якщо не знайдеться нікого, хто поставить вас на місце, то всі дружно покрутять пальцем біля скроні. Вам же цього не хочеться?

Туристи, через яких з’явився цей знак

Туристи, через які з'явився цей знак

На табличці написано: “Далі цього знака туристам заходити заборонено”. Повірте, там не ховають від вас всі таємниці світобудови. Швидше за все, знак встановлений для вашої ж безпеки, тому що якомусь розумнику одного разу прийшло в голову наражатися на небезпеку на тій території. Наскільки велика ймовірність того, що туристи проігнорують знак і підуть далі? Дуже велика. Не будьте таким туристом.

Туристи, які одягаються як туристи

Одяг

Деякі туристи на відпочинку ніби потрапляють на іншу платнету, де немає ніяких правил. Але правила хорошого тону і мінімального почуття смаку працюють всюди. Запам’ятайте одну істину: не поводьтеся в чужому місті так, ніби оточуючі повинні підлаштовуватися під вас.

Американці

Американці

Хоч дослідження проводило американське видання, журналісти не побоялися самоіронії. З’ясувалося, що одним з типів туристів, яких не люблять у всьому світі є американці. Можливо, тому що саме вони найчастіше втілюють в собі всі перераховані вище вади.

А ось рейтинг країн, чиїх туристів не люблять в світі найбільше:

  1. Американці

  2. Китайці

  3. Французи

  4. Японці

  5. Росіяни

  6. Корейці

  7. Індійці

  8. Німці

  9. Іспанці

  10. Британці

Не повторюйте чужих помилок :)

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники