Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Лайфхаки для туристів, з якими підготовка до поїздки стане справжнім святом

Як підготуватись до подорожі

В подорожі будь-яка дрібничка може зіпсувати настрій: забутий вдома зарядний пристрій, пом’ята сукня, в якій хотілось піти на прогулянку вечірнім Парижем… Щоб мінімізувати ризики, візьміть на озброєння декілька простих лайфхаків, які підготувала команда онлайн-сервісу Busfor.ua.

Зробіть свій багаж впізнаваним

Зробіть багаж впізнаваним

Почепіть на нього яскраві брелки, стрічки, наклейте наліпки тощо. Це дасть змогу швидко знайти свої сумки у багажному відділенні серед десятків однакових. Також речі буде легше описати і знайти, якщо вони загубляться. В декоруванні валіз проявіть фантазію, але і не перестарайтесь – занадто яскраві валізи можуть викликати підозри у прикордонників, і тоді вас чекатиме довга і виснажлива перевірка.

Ще один туристичний лайфхак – обов’язково почепіть на свій багаж бейджі з вашими контактними даними. Якщо речі загубляться і потім їх знайдуть, це дасть змогу швидше зв’язатись із вами.

Переноска і трійник – ваші друзі і рятівники

Візьміть із собой трійник

Нерідко трапляється, що ґаджети розряджаються у найнезручніший момент, наприклад, коли вам ще довго чекати на транспорт, а в залі очікування є лише одна розетка, і вона вже зайнята. Тут на допомогу прийде звичайний подовжувач з трійником. Ви не тільки зможете зарядити свої пристрої, але й поділитись розеткою з іншими бідолахами.

Крім того, подовжувач і трійник точно стануть у нагоді в готелі, де розетки розташовані в довільному порядку і, часто, досить незручно.

Харчова плівка рятує речі

Харчова плівка врятує ваші речі

Тільки уявіть ситуацію – ви відкриваєте валізу, а там всі речі плавають у шампуні в перемішку з кремами і лосьйонами. Це справжній жах, але його можна уникнути. Поради від туристів говорять наступне: візьміть звичайну харчову плівку, обмотайте нею отвори в пляшечках та тюбиках, а зверху просто закрийте ковпачком. От і все – тепер ваші ємності надійно герметизовано, а речі знаходяться у безпеці.

Телевізор і показує, і заряджає

Заряджайте телефон від телевізора

Забули вдома зарядний пристрій? Не біда – якщо поруч є телевізор з USB-портом, а у вас – відповідний шнур, то ваша техніка врятована. Її можна підключити до телевізора і підзарядити, дивлячись цікавий фільм.

Тюбики і пляшечки – надійні схованки

Тюбики і пляшечки - надійна схованка

Щоб надійно заховати готівку, ключі чи документи, скористайтесь, наприклад, порожньою пляшечкою від лосьйону для тіла. Обережно зріжте її верхню частину, покладіть у ємність все необхідне і закрийте її зрізаною верхівкою. Такий сейф навряд чи приверне увагу злодіїв, і цінні речі залишаться на місці.

Одяг в рулонах не мнеться

Одяг в рулонах не мнеться

Щоб речі не пом’ялись і займали менше місця у валізі, їх можна скручувати у рулони. Згортки також можна запаковувати поокремо в целофанові пакети, щоб не забруднились. Цей спосіб упаковки підійде для «невибагливого» одягу – джинсів, светрів тощо, сукні і костюми, краще пакувати у спеціальні чохли.

Для економії на авіаквитки, очистіть кукі

Очістіть куки браузера

Кукі – це частинки коду, які допомагають сайтам відстежувати ваші дії і зацікавлення в інтернеті. Таким чином, сайти з продажу авіаквитків бачать, які рейси вас цікавлять найбільше і можуть завищувати на них ціну. Тому, кожного разу чистіть кукі в налаштуваннях браузера (CTRL + F5) або заходьте на такі сайти в «режимі інкогніто» (CTRL + SHIFT + N).

Ось такі прості лайфхаки від туристів і для туристів зроблять вашу подорож безпечнішою, а вигіднішою вона стане завдяки онлайн-сервісу Busfor.ua, де ви завжди знайдете недорогі автобусні квитки.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники