Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Групові подорожі: 8 порад про те, як не з’їхати з глузду

Компанія з 6 осіб може спокійно спілкуватись і вести діалог, але як тільки з’являється сьомий – утворюється справжнє суспільство, розбите на групки за інтересами, і керувати ним – це справжнє мистецтво.

Якщо ви рушаєте у подорож з друзями великою компанією, вам доведеться набратися терпіння і мудрості, щоб повернутися назад, не зіпсувавши дружні стосунки.

Як організувати подорож з друзями і уберегтися від небажаних пригод?

В даному випадку стануть у нагоді рекомендації від досвідчених мандрівників – команди онлайн-сервісу з продажу автобусних квитків Busfor. Кожна порада підкріплена цитатою з безсмертного твору «Державець» середньовічного мислителя Нікколо Макіавеллі.

Станьте лідером

«Міцніше тримався той, хто менше покладався на талан» Н. Макіавеллі.

Рожевий

Демократія – це, безумовно, добре, але лідер повинен бути в будь-якому суспільстві. Якщо в питанні про те, куди піти вечеряти і який музей відвідати, ви не можете досягти згоди, візьміть відповідальність за прийняття рішень на себе. Повірте, ваші друзі будуть вам вдячні. Таким чином, ви зможете уникнути суперечок і не будете витрачати час на пошуки істини. Головне, щоб всі в компанії довіряли вам і були згодні з вашим рішенням.

Дізнайтеся максимум інформації про своїх супутників

«Державець, який має добре укріплене місто, і не викликає ненависті до себе, не може зазнати нападу» Н. Макіавеллі.

Призвичаївся

Якщо в компанії є незнайомі вам люди, постарайтеся заздалегідь познайомитися з ними поближче. Сходіть разом на каву або просто поспілкуйтеся в соціальних мережах. Дізнайтеся про захоплення попутника, чим він займається і як бачить ваші групові туристичні поїздки. Не буде зайвим також з’ясувати, чи є у нього хронічні захворювання або алергія на щось.

Візьміть в дорогу настільні ігри

«До зброї слід вдаватися в останню чергу — коли інші засоби виявляться недостатніми» Н. Макіавеллі.

расист

Це послужить своєрідним «тімбілдінгом». За іграми час пролетить непомітно, а колектив зможе більше згуртуватися. Та й потім буде що згадати і обговорити, адже під час командних ігор обов’язково виникнуть кумедні ситуації.

Не допускайте суперечок і чуток

«Треба знати, що боротися з ворогом можна двома способами: за допомогою законів і за допомогою сили. Перший спосіб притаманний людині, другий — звірам» Н. Макіавеллі.

Книга

Взявши на себе функції лідера, вам доведеться вирішувати суперечки, які обов’язково виникнуть. Намагайтеся залагоджувати конфлікти і досягати у всьому компромісів. Поганий настрій і натягнуті стосунки в компанії точно не зроблять вашу подорож з друзями вдалою.

Проявляйте толерантність до своїх попутників

«Так завжди і буває, чуже озброєння або сповзає з тебе, або муляє» Н. Макіавеллі.

селфі

Коли багато часу проводите разом, можуть виникнути ситуації, в яких дехто з друзів почне вас дратувати. Хтось раніше всіх встає і починає будити всю компанію, хтось не хоче багато ходити, а хтось робить сотні знімків за хвилину. Намагайтеся не акцентувати увагу на цих дрібницях. Знаходьте в них позитивні сторони і поважайте думку кожного.

Замовляйте групові екскурсії

«Мудрець повинен завжди обирати шляхи, прокладені великими людьми, і наслідувати найвидатніших» Н. Макіавеллі.

хороший тамада

Ви будете мати безліч переваг: так вийде набагато вигідніше, тому що ви зможете подивитися найцікавіше, а увага екскурсовода буде приділена тільки вашій компанії. Після пізнавальної прогулянки вам точно буде що обговорити, а подорожі з друзями залишать приємні спогади.

Зарезервуйте недорогий номер в хостелі на всю групу

«Вдача людська завжди схильна до лихого, якщо тільки необхідність не приведе їх до добра» Н. Макіавеллі.

іпотека

Оптимальний варіант бюджетного житла для великої компанії – це хостел . Так ви будете жити всі разом і витратите на це незначну суму. Ще один плюс такого проживання – вам буде набагато простіше вибратися на прогулянки, а речі можна буде спокійно залишати в номері.

Ставтеся до всього простіше

«Ми накликаємо на себе ненависть, роблячи як добро, так і зло» Н. Макіавеллі.

банан

Частина компанії хоче пройтися по магазинах, а інша частина – піти в музей? Не обмежуйте ні себе, ні інших. Нехай кожен проводить вільний час так, як хоче. До того ж це допоможе відпочити одне від одного, а дехто навіть встигне скучити. Після цього, організація подорожі з друзями стане хорошим досвідом для подальших мандрівок.

Бажаємо чудових подорожей в компанії кращих друзів!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники