Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Не подобається сервіс? Звільнимо водія! Ваш відгук може все змінити

Звертайтеся до нас

Ми звільнили трьох водіїв на прохання пасажира!

Фраза “нам важлива ваша думка” стала черговою для багатьох компаній. Але Busfor не одна з них!

Busfor не є перевізником, проте ми докладаємо всіх зусиль, аби змінити ринок автобусних перевезень і зробити його комфортним для всіх пасажирів.

З чого все почалось?

Минулого тижня ми отримали відгук Людмили Н. з Києва про недобросовісну поведінку екіпажу нашого фірмового рейсу Київ-Варшава. Через 4 дні всі водії були звільнені через халатність і непрофесіоналізм.

Якщо ви придбали квиток через наш сервіс, і вас неякісно обслужили, сміливо розкажіть про це нам! Команда Busfor завжди на боці пасажира, ми не залишимо ваш відгук без уваги.

Навіщо ми запустили фірмові рейси?

Команда Busfor прагне до того, аби придбання автобусних квитків було простим, а подорожі - комфортними і доступними. Ми визначили найпопулярніші напрямки і запустили по ним фірмові рейси Київ - Варшава і Київ - Львів - Трускавець, щоб зробити ваші подорожі комфортнішими.

Ми не збираємося зупинятися на досягнутому! Вже зараз ми працюємо над запуском нових фірмових рейсів з урахуванням ваших побажань.

Фірмові рейси Басфор

Чому ваші відгуки важливі?

Минулого місяця ми допомогли 21 245 пасажирам придбати квиток на автобус для поїздки додому, до родичів, у відрядження або подорож, і отримали безліч відгуків про роботу сервісу.

Ваші побажання, коментарі та пропозиції для нас дійсно важливі. Саме ви підказуєте, над чим нам працювати і як розвиватися.

Що ми покращили

Кожен ваш відгук робить BUSFOR.UA на крок ближчим до сервісу, на який ви заслуговуєте!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники