Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Куди поїхати на вихідні в Україні

Ви не забули, що у нас попереду аж три вихідних дні? Вже традиційно ми закликаємо вас не сидіти вдома, а подорожувати! Ось декілька варіантів, де можна провести незабутні вихідні. Ми от у Busfor вагаємось між Львовом і Одесою…

Одеса

Одеса прекрасна у будь-яку пору року. І Оперний театр, і порт, і канатна дорога, і ще багато чого цікавого, та головна родзинка міста – це море. І цим усе сказано. В Одесу, перш за все, треба їхати заради моря.

Кам'янець-Подільський

Маленьке затишне містечко, але буквально на кожному кроці тут можна натрапити на якусь історичну пам’ятку. Тільки на перший погляд здається, що за день у Кам’янці можна все передевитись. Чого тільки варта середньовічна фортеця… А якщо вистачить часу, можете також завітати до Хотину - там також є гарний замок.

Луцьк

Одне з найдавніших міст України. Символ Луцька – Замок Любарта, зведений у XIII–XIV ст. Не зважаючи на солідний вік, замок вражає своєю величною красою. Окрім цього, в Луцьку приємно прогулюватись затишними вуличками та відпочивати в оригінальних кафе та пабах.

Львів

Це справжня туристична Мекка України. Сюди їдуть гості не лише з усієї України, але й з-за кордону. Це не могло не позначитись на Львові – безліч музеїв, постійні фестивалі і концерти, цікаві ресторани, авторські екскурсії… Але варто вийти за межі галасливого центру, і ви опинитесь у чарівному Старому місті, яке нікого не залишить байдужим.

Чернівці

Місто нерідко порівнюють із Віднем, називають «Маленьким Парижем». Це і не дивно – вузенькі вулички, затишні кав’ярні, фантастична архітектура. Все це створює атмосферу Старої Європи, а гостинні мешканці Чернівців точно зроблять вас фанатом цього міста.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники