Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
27.07.1723055

До Греції за 38 €, до Хорватії за 43 €, до Ізраїлю за 57 €, а на Сардинію за 45 €

Складені рейси серпень

Половина безвізового літа позаду. Ви вже скористалися нашими порадами щодо складених маршрутів через Польщу в липні? План-продовження на серпень уже складено :)

Нагадуємо, маршрутами можна скористатися в будь-який час, квитки можуть бути ще дешевші. У цій статті використовуємо актуальні ціни на серпень для тих, хто найдужче хоче на море :) Структура традиційна - поїздка автобусом до Польщі з урахуванням часу на прогулянку по Варшаві, Кракову, Любліну, Катовіце або Познані, а далі пересадка на лоукостер за обраним напрямом.

З Варшави до Греції за 38 € або на Сардинію за 45 €

З Варшави

Найпопулярніший автобусний рейс до Польщі - у Варшаву. Квиток зі Львова коштує від 300 грн (10 €), з Києва - від 400 грн (13 €), є рейси з інших міст.

Наші пропозиції щодо продовження маршруту з Варшави - до Салоніків із Ryanair за 28 € або на Сардинію з WizzAir за 35 €.

Забудьте про висотки мегаполісу - в Салоніках ви навряд чи знайдете будівлю вище трьох поверхів. Це друге за величиною місто Греції, столиця Центральної Македонії.

Відпочинок в Салоніках підійде для туристів з будь-якими запитами. Прозора вода Егейського моря ідеальна для дайверів, знижки в модних бутиках у центрі міста привернуть увагу шоперів, архітектурні пам’ятки зацікавлять поціновувачів мистецтва, а місцеві делікатеси порадують абсолютно всіх. Правда, для пляжного релаксу краще обрати околиці, там чистіші пляжі та краще пристосовані для купання, однак атмосфера Греції найкраще відчувається в самих Салоніках, а море можна побачити майже з кожного вікна.

Альгеро - п’яте за величиною місто на Сардинії. Через іспанську архітектуру його часто називають маленькою Барселоною, через білі стіни будинків - містом світу, через “живі камені” на узбережжі - кораловим містом. Море, що омиває береги Сардинії, переливається від темно-смарагдового до ніжно-бірюзового кольору, а пляжі Альгеро вкриті дрібним білим піском.

Тут створені чудові умови для піших прогулянок, дайвінгу, човнового спорту, віндсерфінгу, хайкінгу і скелелазіння. Є на Сардинії й свої дивацтва - на острові виробляють сир з овечого молока пекорино сардо, а з нього роблять касу марца - продукт, який ви не знайдете більше ніде. У м’якій сирній масі живуть личинки сирної мухи, за що касу марца до 2010 року вважався зараженим продуктом. Нині це надбання острова, і місцеві їдять його як делікатес. Мабуть, найкраще пізнається в контрастах :)


З Кракова на Кіпр за 46 € або на Канари за 84 €

З Кракова

Автобус зі Львова до Кракова довезе вас за 367 грн (12 €), а з Києва - за 600 грн (20 €), рейси з інших міст теж є.

Далі на вибір: авіалініями Ryanair у Пафос за 34 € або на Гран-Канарію за 72 €.

Пафос - батьківщина Афродіти. Це елітний курорт на острові, який підтверджує свою назву. Сюди краще їхати без дітей (на курорті немає достатньої кількості дитячих розважальних програм), щоб сповна відчути всю красу затишних бухт і безлюдних пляжів. Відвідайте древній театр “Одеон”, омолодіться в купальні Афродіти і вдихніть чисте повітря сосен, змішане з ароматом моря.

Гран-Канарія - континент у мініатюрі. На острові гармонійно поєднуються пляжі з золотим піском, гірські ландшафти та долини в ущелинах. Південь острова покритий дюнами Маспаломаса, пісок для яких завозили з Сахари - це національний парк площею 403 гектари з пальмовим садом та озером із солоною водою. До паркової зони не дозволено заїжджати машиною, пересуватися можна тільки пішки або на верблюдах. Дикі пляжі покриті сірим вулканічним піском, але не кожен зможе до них дістатися.


З Любліна до Ізраїлю за 57 € або до Греції за 81 €

З Любліна

Автобусна поїздка зі Львова до Любліна буде коштувати від 220 грн (7 €), з Києва - від 440 грн (15 €), це найпопулярніші напрямки, також є рейси з інших міст.

Після прогулянки по Любліну можна вибрати авіалінії WizzAir і полетіти в Тель-Авів за 50 € або лоукостер Small Planet, який доставить вас на Крит за 84 €.

Тель-Авів з івриту - «курган весни». На заході місто впирається у Середземне море, до нього ведуть 14 кілометрів піщаних пляжів. Тель-Авів належить до тусовочних міст - він молодий, і старовинні пам’ятки тут замінила еклектична архітектура, устричні бари вздовж золотих пляжів, модні нічні клуби та елітні бутіки.

Коли все ж захочеться старовини, відвідайте пропахлий рибою старий порт. Там можна подивитися на антикварні човни або влаштувати невеликий човновий тур уздовж пляжів. Можна зазирнути до “білого міста” - кварталу в стилі Баухауз з 2-3-поверховими будиночками та садами на дахах.

Якщо Пафос - батьківщина Афродіти, то Крит вважається батьківщиною Зевса. Острів оточують відразу три моря: Егейське на півночі, Лівійське на півдні і Іонічне на заході. Зі шкільної програми залишилися в пам’яті згадки про Кносський лабіринт та Мінотавра, що живе у ньому, сьогодні ж руїни лабіринту - один із пунктів обов’язкової туристичної програми.

Перед поїздкою на Крит прочитайте книгу “Неймовірні пригоди Алексіса Зорбаса” Нікоса Казандзакіса або подивіться знятий за нею фільм. У цьому творі - весь Крит: з привітністю місцевих жителів, унікальним танцем сертакі та ароматним вином.


З Катовіце до Хорватії за 43 € або до Португалії за 84 €

З Катовіце

Вартість рейсу до Катовіце зі Львова складе від 420 грн (14 €), з Києва - від 600 грн (20 €), відправлення з інших міст можна уточнити на сайті.

Після маленького Катовіце Спліт у Хорватії здасться зовсім мініатюрним. Дістатися до нього можна лоукостером WizzAir за 29 €, альтернатива побільше - рейс до Лісабона за 70 €.

Спліт називають хорватською Венецією, а місцеві жителі кажуть, що на вулицях міста різні епохи пов’язані мотузками для білизни, натягнутими між будинками. Спліт - це місто рибалок, місто-курорт і музей під відкритим небом. Дайвери їдуть сюди спостерігати морську фауну на глибині 30 метрів, а любителі мальовничих куточків на суші піднімаються на 60-метрову ратушу, щоб подивитися на місто з висоти.

Безперечно, головна пам’ятка Спліту - це палац Діоклетіана, оскільки саме з будівництва комплексу на 3 гектарах землі почалася історія міста. Сьогодні з 15 веж вціліли 3, але місце не втрачає популярності з часом.

Коли моря мало - обирайте океан, тому Лісабон увійшов до нашої добірки. Хоч Атлантичний океан і не входить до меж міста, дорога до пляжу не займе багато часу, а сам Лісабон зачарує туристів своїм імперським минулим. Гуляти старовинними вуличками можна цілими днями, спостерігаючи палаци і собори, розглядати азулежуш (кахлі на стінах) і маленькі балкончики будинків, слухати міські романси фаду і мелодику португальської мови.


З Познані до Іспанії за 57 € або до Греції за 61 €

Із Познані

До Познані зі Львова автобусом можна доїхати за 550 грн (18 €), 550 грн (18 €), з Києва - за 790 грн (26 €), інформацію про інші міста відправлення уточнюйте на сайті.

Далі пересідайте на лоукостери Ryanair у напрямку Аліканте за 39 € або Корфу за 43 €.

Хочеться пляжів і міських визначних пам’яток в одному місці - ласкаво просимо до Аліканте. Обладнані піщані пляжі тут не рідкість, тому відпочинок для себе знайдуть як любителі поплавати і позасмагати, так і прихильники активних видів спорту - по всьому місту для цього створені умови: поля для гольфу, бази для снорклінгу, дайвінгу та віндсерфінгу, часто влаштовуються рибальські змагання.

Візитна картка Аліканте - алея Explanada de España. Ця прогулянкова дорога вздовж набережної створена з 6,5 мільйона мармурових шматочків мозаїки. На тлі природних пейзажів виглядає заворожуюче.

Корфу не вимагає докладного опису для туристів, досить одного слова - краса. Цей острів для відпочинку обирають королівські особи, зірки кіно і музичні виконавці, адже саме в Греції можна відчути смак неспішного життя. Бірюзові води, оливкові сади і апельсинові дерева Корфу - що ще потрібно для ідеальної відпустки наодинці з природою?

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники