Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
22.06.1727914

В Португалію за 64 €, на Мальту за 45 €, а в Бельгію за 18 €: відпустка у липні без віз

Час у відпустку

Літо, відпустка, безвіз… У ккожному з цих слів - передчуття нових вражень. Ми вже складали маршрути через Польщу до 50 €, писали про поїздки до Європи до 100 € і давали мінінмум для найекономніших - рейси по Польщі від 20 €.

У новій статті - маршрути з урахуванням літніх напрямків. Деякі з них бувають дешевші в інший час, але ми орієнтувалися на літні поїздки.

Поєднавши автобус і лоукост, ви не тільки зекономите в дорозі, а й продовжите подорож, додавши до основних прогулянок час у Гданську, Вроцлаві, Кракові, Варшаві і Катовіце.

З Кракова до Португалії за 64 € або до Швейцарії за 56 €

З Кракова

Автобусні рейси до Кракова - в топі напрямків з України. Квиток зі Львова коштує від 378 грн (13 €), з Києва - від 578 грн (20 €), є рейсы з інших міст.

Натхненні краківськими атракціями, продовжіть маршрут з Ryanair - рейс до Порту за 51 €. Другий варіант - британський EasyJet з рейсом до швейцарської Женеви за 43 €.

Порту - місто портвейну, дерев’яних трамвайчиків та річки Дору, що впадає в океан. тут уміють бачити красу і не поспішають жити, дихають океанською сіллю та гостинно зустрічають тристів. Пройдіться мостом, спроектованим Ейфелем, спробуйте портвейн, придбайте книгу в Livraria - найстарішій книжковій крамниці Португалії. Читання залиште на зворотній шлях, а на місці споглядайте і нікуди не поспішайте.

Женева - столиця світу, друге за величиною місто Швейцарії. Відпочинок у Женеві сповнений різноманіття: від екскурсій до ООН та Червоний Хрест до вибору швейцарських годинників, від змоклого під фонтаном Же-д’О одягу до фото біля найбільшої у світі секундної стрілки. Пляжі біля Женевського озера заміняють океанські, а вуличний годинник створений із 7000 квітів і показує точний час.


З Катовіце на Мальту за 45 € або на Канари за 80 €

З Катовіце

Мрієте про відпустку на островах - подорожуйте через Катовіце. Автобусний квиток зі Львова коштує від 410 грн (14 €), з Києва - від 600 грн (21 €). Можна подивитися інші рейси.

З Катовіце авіалініями Wizz Air радимо полетіти на Мальту за 31 € або на Канари - рейс до Тенеріфе обійдеться в 67 €.

Лука - ворота Мальти. У відпочинку на островах чато не хочеться нічого, крім пляжів та світанків із заходами сонця, а в селищі Лука він буде саме таким. На щастя для активних туристів, територія Мальти дозволяє чи не пішки обійти її за день, тому складіть детальний план: відвідати Malta 5D у Валетті і дізнатися історію острова, подивитися колекцію дверних ручок у Мдині, зазирнути на рибний ринок у бухті Марсалшлокк та поїхати до скель Дінглі.

Тенеріфе - найбільший острів Канарського архіпелагу, тому для насиченого відпочинку краще взяти автомобіль напрокат. Тут піщані пляжі сусідять з місячним ландшафтом вулкану Тейде, є парки з мавпами та папугами, чутно дивовижні звуки в Аудиторіо-де-Тенеріфе та проводяться лицарські турніри у замку Сан-Мігель. не обов’язково галопом мчати до всіх пам’яток - оберыть щось собі до душі і насолоджуйтесь відпочинком на свій смак.


З Гданська до Норвегії за 43 € або до Швеції за 38 €

З Гданська

Автобусом до Гданська дешевше їхати зі Львова за 800 грн (28 €), але також є рейси из Києва від 926 грн (32 €) та інших міст.

Далі авіалініями Wizz Air можна полетіти до Північного моря у норвезький Берген за 15 € або у шведський центр рок-музики Гетеборг за 10 €.

Берген - ворота у фіорди, друге за величиною місто Норвегії. Це порятунок від літньої спеки - сонячних днів не більше 10 на рік, але майже нікои не буває морозів. Місто квітів та скелястих гір, смачних морепродуктів та середньовічної атмосфери.

Гетеборг - шведське вікно до Європи, друге за величиною місто країни. Тут знаходиться один із найбільших у Скандинавії парків розваг - “Лізеберг”, і дуже гарний ботанічний сад площею 175 гектарів. Любителям автомобілів теж сюди - в Гетеборгу знаходиться штаб-квартира Volvo і можна записатися на екскурсію заводом.


З Вроцлава до Іспанії за 49 € або 51 €

З Вроцлава

Квиток на автобус до Вроцлава зі Львова буде коштувати від 525 грн (18 €), з Києва - від 690 грн (24 €), можна обрати й інші міста виїзду.

Лоукостер Ryanair літає з Вроцлава до Іспанії, ми пропонуємо рейси до каталонської Жирони за 31 € або до Пальми-де-Мальорки на Балеарских островах за 33 €.

Жирона - “безсмертне місто”, яке витримало 25 великих облог, найбільше місто у північній Каталонії. Місцевими кріпосними стінами можна пройтись пішки і подивитися на старе місто згори. гуляючи набережною, можна побачити, як різнокольорові будиночки буквально пірнають у воду. Головна будівля Жирони - кафедральний собор з найбільшим у світі готичним нефом - 22 м у діаметрі.

Пальма-де-Мальорка - оспіване відомим шансоньє місто сниться багатьом туристам:) Морські пейзажі і тепле море, дивовижна архітектура та унікальність місцевих каменів, які з часом змінюють білий колір на золотистий. Узбережжя заток Пальми - найвідвідуваніші в Європі. Столиця Балеарських островів здивує найсвітлішим у Середземномор’ї готичним храмом та наявністю метрополітену.


З Варшави до Бельгії за 18 € або до Франції за 39 €

З Варшави

Автобус до Варшави зі Львова довезе вас за 240 грн (8 €), є рейси з Києва - за 540 грн (19 €) та інших міст.

“Красиво і без моря” - про бельгійський брюссель, куди можна полетіти за 10 € з Ryanair.
“Курортно з морем, але дорожче” - про французьку Ніццу з квитком за 31 € від Wizz Air.

Брюссель - столиця Євросоюзу. В той же час, відпочинок у місті має присмак шоколаду. Любителям класичного літа з морем та пляжами не сюди, а ось тим, хто любить відпустку за можливість не лежати тюленем - ласкаво просимо. Від площі Гран-Плас з килимом із квітів у серпні до базиліки Святого Серця з католицькою радіостанцією, від гігантського Атоміума до міні-Європи під відкритим небом. Хочеться під дах - зайдіть до музею музичних інструментів або музею какао і шоколаду. Звісно, все це після фото з пісяючим хлопчиком :)

Ніцца - місто-пам’ятка: блакитне узбережжя семикілометрової набережної, круїзні лайнери та яхти в порту, маленькі будиночки з вузькими вуличками та давні храми, серед яких Собор святителя Миколи Чудотворця. Подивіться старе місто на екскурсійрному паровозику, підніміться на замкову гору, сходіт до опери, музей Матісса та зазирніть до готелю-музею “Негреско”.

Бажаємо більше подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники