Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
13.03.1723495

За лаштунками Busfor: як влаштований сервіс, що об'єднує пасажирів з перевізниками

Busfor

У 1962 році Джон Кеннеді виділив чотири основних права споживачів:

  • право на інформацію
  • право на безпеку
  • право на вибір
  • право бути почутим.

У цьому контексті пропонуємо докладніше дізнатися, як нам вдається безпосередньо з’єднати перевізників і пасажирів, регулювати 20 000 рейсів і допомагати вам шукати враження в подорожах. Ніяких секретів від користувачів - ласкаво просимо в тур “шоколадною фабрикою” Busfor.

Право на інформацію: прозора система роботи

Як працює Busfor

Сервіс Busfor працює на базі власного програмного забезпечення, технології GDS - системи дистрибуції, бронювання та продажу автобусних квитків.

Якщо перевізник хоче продавати квитки онлайн, він підключається до нашої технології та розміщує місця на рейсах для продажу. Також з метою розміщення та реалізації квитків до нас підключаються автовокзали і автостанції, що використовують онлайн-платежі для підвищення якості послуг.

Далі інформацію про наявність рейсів і можливих маршрутах ви дізнаєтеся двома способами - на сайті компанії або через додаток для мобільних пристроїв.

Busfor - не перевізник, але завдяки договорам з транспортними компаніями ми намагаємося впливати на якість обслуговування пасажирів. Так з’явився рейтинг рейсів, що допомагає визначити лідерів за напрямками на основі реальних відгуків пасажирів. Уже є перші результати - про ТОП-10 перевізників читайте тут.


Право на вибір: різноманітність перевізників, рейсів та знижок

Різноманіття рейсів

Понад 5000 перевізників вже підключені до системи GDS, їх автобуси здійснюють поїздки на 20 000 маршрутів по Україні, Європі та СНД. При такій кількості запропонованих напрямків ви точно оберете підходящий варіант.

У розсилках, блозі на сайті та на Facebook команда Busfor регулярно проводить акції, дарує знижки й організовує конкурси для підписників, завдяки яким можна не тільки дешевше купити квиток, а навіть виграти подорож.


Право на безпеку: конфіденційність, можливість повернути квиток

Повернення квитків

Busfor гарантує конфіденційність інформації про пасажира відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”.

У разі відміни рейсу з вини перевізника правилами продажу і покупки квитка через наш сервіс гарантується 100% повернення грошей. Якщо ж квиток повертає сам пасажир, чинності набувають умови добровільного повернення конкретного перевізника, про які пасажир дізнається перед підтвердженням покупки квитка.


Право бути почутим: цілодобова служба підтримки користувачів

Ми відкриті до спілкування і уважно прислухаємося до ваших побажань. Коментуйте статті на блозі, залишайте відгуки про перевізників, формуючи рейтинг рейсів, а також відповідайте на листи в розсилці. З вами ми стаємо кращими.

З питань придбання та повернення квитків звертайтеся до служби підтримки цілодобово :)

Дякуємо, що обираєте Busfor. Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники