Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
04.12.1730317

Міста в Німеччині, куди хочеться повернутися

Німеччина

Німеччина - дуже різнопланова країна. Тут сучасне межує із середньовічним, високі технології з незайманою природою. Команда Busfor.ua обрала 7 міст Німеччини, куди можна поїхати автобусом.

Цвіккау

Цвіккау

Батьківщина всесвітньо відомого піаніста і композитора Роберта Шумана. В його будинку, розташованому поруч із міською ратушею, зараз проводяться міжнародні музичні конкурси. Ще Цвіккау знаменитий автомобілями “Трабант”. Спочатку над ними сміялися, а зараз це культова машина.



Байройт

Байройт

Студентське місто, тому нудьгувати не доведеться. Тут завжди шумно і весело. Обов’язково спробуйте місцеве франконське пиво. Якщо будете у Байройті на Різдво, відвідайте карнавал Fasching, один із найзначніших масових заходів зими.



Хоф

Хоф

У Хофі добре влаштовувати пікніки, але зимовий холод краще перечекати в приміщенні. Наприклад, відвідати музичний павільйон Theresienstein і дізнатися історію традиційної німецької музики. Або зайти до галереї на Stein, щоб оцінити майстерність місцевих творців і художників Німеччини.



Аугсбург

Аугсбург

Місту 2000 років, тож подивитися тут є на що. Наприклад, на будівлю ратуші знизу або на місто з висоти 80 метрів, якщо піднятися на вежу. Зазирніть до золотого залу - однієї з кімнат ратуші, щоб побачити картини відомих німецьких художників. Не пропустіть собор святої Марії - одну з найпомітніших релігійних будівель Аугсбурга. На створення собору пішло 6 століть!



Мюнхен

Мюнхен

Метро в Мюнхені вважається окремою пам’яткою, а кількість музеїв досягає 150. Мюнхенський Англійський сад - один із найбільших в світі, і прогулянки по ньому можуть зайняти цілий день незалежно від пори року. У столиці баварської кухні вам обов’язково буде смачно і нестандартно.



Нюрнберг

Нюрнберг

Якщо ви хочете дізнатися більше про історію Європи, відвідавши одне місто - обирайте Нюрнберг. Екскурсія “Історична миля Нюрнберга” об’єднує 25 основних пам’яток міста, старт маршруту у вежі Фройентор, а фініш - біля М’ясного мосту. “Більш зимовий” маршрут - на ярмарок :) Різдвяні фестивалі у Нюрнберзі щороку відвідує близько 2 мільйонів туристів. До речі, про ярмарки в Берліні і Франкфурті ми писали тут.



Хайдельберг

Хайдельберг

Ще одне студентське місто. Гейдельберзький замок (від назви Гейдельберг) часто називають “найвідомішими руїнами Німеччини”. Інша відома пам’ятка - старий міст із вежами Spitzhelm, що нагадують сталеві шоломи. Якщо хочеться містики - подивіться на темниці під західною вежею, а тим, хто бажає свята, варто оцініти розміри найбільшої у світі дерев’яної бочки для вина в підвалах замку.


Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники