Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
07.08.1720156

Куди поїхати на День Незалежності 2017: плануємо останні довгі вихідні літа

4 вихідних - куди поїхати

Гарні новини для тих, хто вже відгуляв свою відпустку - у серпні всіх нас чекають цілих чотири вихідних дні підряд. Радимо спланувати поїздку на період з 24 по 27 серпня, доки ще є квитки на автобус.

У Busfor заготовлено кілька варіантів на випадок, якщо у вас немає часу складати маршрут. Варіант перший - виїхати подалі від людей і відпочити на безлюдных пляжах, але в нас є й інші пропозиції :)

Погарячіше - до моря на Південь, прохолодніше - в гори на Захід

Одеса - море, чайки, Z-Games

Одеса

В Одесі добре завжди, тільки варто бути готовим до напливу туристів. Буде дружно і весело. Крім моря та огляду головних пам’яток виділіть час для драйвового відпочинку - з 21 по 27 серпня в Одесі пройде фестиваль Z-Games - одна з наймасштабніших спортивно-музичних подій Європи

Фестиваль платний, ціни заявлені від 800 грн, але насиченість програми виправдовує вартість - скейтбординг, MTB і BMX, роллерблейдінг, кайтсерфінг, скімбординг, скелелазіння, слеклайн, фріран і паркур, брейк-данс для профі і новачків, для подивитися або взяти участь. Можна ліниво потягувати коктейлі і чілити під музику - до заходу сонця під українських і зарубіжних виконавців, вночі - під сети топових діджеїв.

Львів - святковий концерт, кава, затишок старого міста

Львів

Львівська бруківка вабить туристів не менше одеського моря. Тут завжди по-особливому святково і атмосферно, навіть якщо немає заготовленої заздалегідь програми. На це і розраховують організатори, так як офіційні заходи до Дня Незалежності ще не афішувалися, але вже відомо, що 26 серпня запланований святковий концерт на стадіоні “Арена Львів”.

Буде ваш Львів в серпні черговим гастротуром, виходом у новій вишиванці або екскурсією замками - за чотири дні вихідних можна встигнути багато, тільки не забудьте зручне взуття :)

Чорноморськ - ритми джазу та ARTISHOCK

Чорноморськ

“Незалежні вихідні” в Україні збігаються з датами проведення XV Міжнародного музичного фестивалю “Джаз Коктебель” в Чорноморську. Як кажуть самі організатори, “Джаз Коктебель” - це “незатьмарена і усвідомлена точка зору на актуальну альтернативну сцену”.

Крім виступів музичних виконавців, у програмі заплановано проведення ARTISHOCK - фестивалю сучасного мистецтва, на заходи якого буде безкоштовний вхід. Квитків буде кілька видів - одноденки, абонементи на всі дні і ваучери до наметового містечка. Подробиці можна подивитися на сайті фесту.

Шацькі озера - аромат соснового лісу та заходи сонця на Світязі

Шацькі озера

Чотириденний пікнік на природі - відмінна альтернатива міським будням, тому Шацькі озера потрапили до нашого списку маршрутів. Кришталево чиста вода Світязя, найбільшого озера України, і аромат соснового лісу поруч. На вибір туристів 4 зони відпочинку: «Гряда» для молоді, урочище «Пісочне», «Гушове» і «Світязь» для сімейного відпочинку.

Добиратися до Шацьких озер потрібно в два етапи: автобусом до Ковеля, а звідти пересісти на одну з маршруток. У святкові дні довго чекати транспорт не доведеться.

Бердянськ - цілодобовий аквапарк, СКАЙ та KOZAK SYSTEM

Бердянськ

Відпочинок в Бердянську - це про корисне, просякнуте йодом повітря, прогріту воду Азовського моря і десятки невеликих пам’ятників по місту. З кожним роком їх кількість збільшується, тож мінімум одне нове фото вам гарантоване :)

Що робити на День Незалежності у Бердянську? Кататися на другому за висотою чортовому колесі, подружитися з вестибулярним апаратом на атракціонах та послухати СКАЙ і KOZAK SYSTEM. До речі, групи обрали самі городяни після відмови Ірини Білик стати хедлайнером святкового концерту. На наступний день радимо сходити в аквапарк - з 2017 року він працює цілодобово.

Карпати - гірські пейзажі, грибне полювання та риболовля на висоті

Карпати

Літо без морів і озер - Карпати. Тут добре в будь-яку пору року: про зимовий відпочинок напишемо в сезон, а ось влітку можна ходити по гриби, рибалити в гірських річках, пити мінеральну воду і надихатися фантастичними видами навколо.

Якщо ви втомилися від спеки або вже достатньо засмагли, відпочинок у Карпатах буде ідеальною альтернативою на майбутні чотири дні. Варіантів дістатися в гори на автобусі кілька: вибирайте будь-який з курортів Прикарпаття, Буковини чи Закарпаття.

Вдалих вихідних!

Безкоштовна доставка квитків

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники