Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
09.07.1833370

3 курорти для сімейного відпочинку в Болгарії

1

На продовження теми відпустки у Болгарії розповідаємо про курорти, куди можна поїхати всією родиною. Щоб і пісок золотий, і берег сонячний, і пляжі тихі.

Сонячний Берег

1

Фішка курорту у його географічному положенні. Тут немає припливів та відливів, а мікроклімат визнано одним із найздоровіших у світі. Пляжі Сонячного Берега знаходяться на східному морському горизонті, тобто день тут починається одразу, як сонце підіймається над водою. Як відомо, сонячні промені на рівні моря є найкориснішими.


Золоті Піски

2

За сивої давнини, неподалік від Варни, пірати заховали золото, але Земля не захотіла віддавати їм награбоване й перетворила скарб у золотий пісок. Такий чистий та дрібний, якого не було на всьому узбережжі Чорного моря. Така ось гарна легенда появи курорту, в яку хочеться вірити. Тут знаходиться скельний монастир Аладжа, куди можна поїхати спекотного дня після пляжу, а також можна пройти курс оздоровчих процедур – Золоті Піски відомі бальнеологічними центрами та мінеральними джерелами.


Святі Костянтин і Єлена

3

Головна відмінність пляжів на цьому курорті – сірий колір піску через вміст у ньому кварцу. Візуально це не так привабливо, як золотий пісок, за яким їдуть на однойменний курорт, але для здоров’я корисніше (кварц позитивно впливає на дихальну систему). Святі Костянтин і Єлена – один із найстаріших курортів Болгарії. Відрізняється особливим затишком, оскільки пляжі розташовані у невеликих бухтах між кам’яними стрімчаками. Сподобається рибалкам та любителям підводного спорту.

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники