Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
20.06.1838470

Плани на море – автобусом до Бургасу, Несебру та Созополя

Болгарія

Як бути, коли квитків до Одеси не знайти, у Залізному Порту тісно, а на море хочеться дуже?Радимо подивитися топові автобусні маршрути до Болгарії. Щоб вам простіше було визначитися, коротко розкажемо про три круті курорти.

Бургас

Бургас

Якщо за класичним сценарієм, вирушайте до Морського парку, там є все для розваг, від скульптур до театру, а також постійно проходять фестивалі. Коли захочеться старовини, подивіться руїни фортеці Піргос і йдіть у баню :) В розумінні, до Бургаських бань, які були збудовані ще за часів Римської Імперії.

Можна поїхати на озера – Мадренське, Бургаське та Атанасівське,там менше туристів і можна спокійно відпочити. Або ж подивитися ферму, де розводять павичів. Птахи звикли до гостей, їх можна погодувати з рук.


Созопол

Созопол

Романтикам точно сюди. Созопол – одне із найстаріших міст на узбережжі Болгарії. Крім того, що це популярний морський курорт, місто відоме як рибальське містечко.

Прогуюючись набережною, ви можете побачити, як вивантажують улов, а в старому місті подивитися на дерев’яні будинки. Засмагати можна прямо на камінні вздовж берега, а можна запитати у місцевих – вони точно порадять кілька прихованих місць.


Несебр

Несебр

Коли об’єкт занесено до Всесвітньої спадщини ЮНЕССКО, його точно варто побачити. Якщо це місто, яке вважають перлиною Черного моря – тим більше. У Несебрі найбільша кількість церков на одну людину, деякі з яких були створені ще у V столітті.

Місто поділене на стару та нову частину, з сучасними готелями у новій та старовинним вітряком у старій. Ще можна виокремити третю, підводну – більша частина античних споруд затонула після землетрусу, але в безхмарну погодуїх можна роздивитися з катера.



Тим, кому хочеться більшого:

Приємних подорожей :)

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники