Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
22.09.1719488

До Німеччини за 17 €, до Нідерландів за 23 €, а до Італії за 24 €

Складені маршрути

Досі ще не всі вірять, що літо закінчилося, а вже вересень на фініші. Відчуйте подих осені та сплануйте подорож на жовтень. Якщо нових напрямків буде недостатньо, згадайте наші літні ідеї - в оксамитовому сезоні вони ще актуальні.

У новій статті - традиційні подвійні маршрути: автобусом до одного з польських міст, а далі лоукостом за обраним напрямом. Цього разу летимо з Варшави, Кракова і Катовіце.

З Варшави до Німеччини за 17 € або до Хорватії за 29 €

З Варшаваи

Польська столиця не сходить з піку популярності серед маршрутів українців. Квиток зі Львова коштуватиме від 283 грн (9 €), з Києва - від 500 грн (16 €), є рейси з інших міст.

Далі - в Меммінген за 8 € з Ryanair або в Пулу за 20 € з LOT.

Меммінген. Спонтанна поїздка на закриття Октоберфесту може стати реальною і порівняно недорогою. Не намагайтеся поїхати одразу до Мюнхена - бюджетні авіарейси ви навряд чи знайдете, та й ціни на житло захмарні в цей період. Обирайте Меммінген - місто в 110 кілометрах від столиці пивного фестивалю. Завдяки зручному транспортному сполученню, у Мюнхені ви будете через півтори години.

У самому Меммінгені теж є на що подивитися. Наприклад, на фахверковий будинок із сімома дахами, на яких раніше сушили шкіру, або на міську ратушу з трьома куполами. Штоерхаус, будівля гільдії податківців, ніби картинка на листівці - з кольоровим розписом фасаду і аркадою в пастельних тонах. Театри, баштова церква і соляний склад - всі атракції не злічити, потрібно їхати дивитися :)

Пула. Побувати в Хорватії і не побачити давньоримський амфітеатр - не для нас :) Один із найбільших амфітеатрів Стародавнього Риму, що зберігся до наших днів, знаходиться у місті Пула. Особливість будівлі - вціліли всі чотири вежі амфітеатру, і хоч його місткість зменшилася майже в чотири рази, на зміну боям прийшли ярмарки, фестивалі та лицарські турніри, зберігши популярність цієї пам’ятки.

Що ще дивитися в Пулі? Якщо хочеться туристичного морського відпочинку - ласкаво просимо до центру Пунта Верудела, на пошуки архітектурних пам’яток вирушайте до Тріумфальної арки або Геркулесових воріт, подивіться на руїни Малого римського театру. Обов’язково відвідайте національний парк “Бріуни”, розташований на 14 островах і рифах.



З Кракова до Італії або до Швеції за 24 €

З Кракова

Ціна квитка зі Львова до Кракова - від 300 грн (10 €), з Києва - від 577 грн (18 €), рейси з інших міст теж є.

Вигідно продовжити маршрут можна в Мілані за 14 € з WizzAir або в Стокгольмі за ті ж 14 € з Ryanair.

Мілан. Столиця моди не потребує представлення, до Мілану хочеться завжди: на шопінг за обновками, за смачною їжею, за монументальною архітектурою або сучасним мистецтвом. Скільки б разів ви не фотографувалися на тлі Дуомо, скільки б не бродили по галереї Вітторіо Емануеле II і скільки б не куштували місцеву пасту і різотто - завжди буде мало.

Доки ще не так холодно, візьміть собі джелато і прогуляйтеся до пам’ятника моді - величезної швейної голки з протягнутою в неї кольоровою ниткою. Бачите вузлик через дорогу? Це продовження пам’ятника. А в сонячний день підніміться на оглядовий Дуомо і позасмагайте на даху :)

Стокгольм - це про північну красу. Це гуляти дахами в пошуках Карлсона під наглядом досвідченого руфера, торкатися найменшого у всій Швеції пам’ятника - “Хлопчик, що дивиться на Місяць”, пити каву з традиційними канелбулле. Це їсти смажений оселедець, знайомитися з мумі-тролями та співати знамениті хіти ABBA.

Сплануйте тур каналами Стокгольма на катері і подивіться на місто з води. Пройдіться вуличками старого міста, вивчаючи найбільше у Європі середньовічне місто, і не забудьте посміхнутися дівчині-гвардійцю з почесної варти біля палацу короля Швеції.



З Катовіце на Кіпр за 33 € або до Нідерландів за 23 €

З Катовіце

Автобусний квиток до Катовіце зі Львова коштуватиме від 400 грн (13 €), а з Києва - від 600 грн (19 €), рейси з інших міст дивіться на сайті.

Для продовження маршруту є варіант тепліший - до Ларнаки за 20 € або прохолодніший до Маастрихту за 10 € з WizzAir.

Ларнака. Третє за розміром місто на Кіпрі вабить цінителів спокійного морського відпочинку на Середземному морі. Пройдіться набережною Фінікудес із піщаним пляжем з одного боку та модними магазинами з іншого. Відвідайте Соляне озеро, яке влітку повністю висихає, а з листопада по квітень набуває рожевого відтінку завдяки зимуючим там фламінго.

З традиційних архітектурних пам’яток подивіться церкву Святого Лазаря - храм візантійської епохи, і мечеті Джамі Кебір або Хала Султан Текке. Якщо відпочиваєте з родиною - купіть квитки на верблюже ферму в сусідньому селі Мазотос. Діти будуть в захваті від парку розваг, а дорослі матимуть змогу перевести подих.

Маастрихт - містечко в Нідерландах на стику трьох кордонів - Бельгії, Німеччини і Люксембурга. Найстаріше місто держави, друге після Амстердама за кількістю пам’яток, місто студентів і промисловий центр, місто шопінгу і затишку. Контрасти Маастрихта інтригують і запрошують у подорож.

Де бувати і що дивитися? Маастрихтський університет, печерні рейви, книжкова крамниця в будівлі домініканської церкви. Окремий пункт must do в Маастріхті - барна екскурсія, так як концентрація барів тут найвища в Нідерландах.

Приємних осінніх подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники