Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
07.12.1731465

До Італії за 19 €, до Німеччини за 21 €, до Великобританії за 20 €, а до Франції за 33 €

0

Грудень - ідеальний місяць для подорожей: не треба шукати причину або підлаштовуватися під певну подію. З кінця листопада і до Нового року святкова атмосфера вирує на різдвяних ярмарках, де можна і глінтвейном зігрітися, і подарунки рідним купити.

Мы вже писали, куди поїхати у грудні, але знайшли ще кілька цікавих маршрутів. На пару днів, щоб подивитися ярмарки, або трохи довше, щоб зустріти в Європі Новий рік. Традиційно, їдемо автобусом до Варшави, Кракова, Вроцлава чи Катовіце, а звідти лоукостами за обраним напрямеом.

З Варшави до Великобританії за 20 € або до Німеччини за 21 €

W

Квиток зі Львова до Варшави в грудні буде коштувати від 350 грн (11 €), з Києва - від 540 грн (17 €), можна подивитися рейси з інших міст.

Далі з Ryanair за 9 € можна вилетіти до лондона або за 16 € до Кельна.

Лондон. Хоч Новий рік у Великобританії не такий популярний, як Різдво, зустріти його по-англійськи можна незабутньо. Місцеві жителі дарують один одному милі сувеніри, тому запасіться вітальними листівками. Навіть якщо ви подорожуєте на самоті, на галасливій вулиці обов’язково знайдете, кому її вручити.

Прислухайтеся до шепоту дзвонів, який зазвучить ще до півночі. Його спеціально загортають у ковдру, щоб “роздягнути” з настанням нового року. Якщо подорожуєте парою, знайдіть гілочку омели, станьте під нею і поцілуйтеся під дзвін. Щастя і любов на весь рік будуть вам забезпечені.

Кельн. У новорічні свята Німеччина прикрашає вулиці, дерева і будинки. З середини листопада не вщухає шум різдвяних ярмарків, всі люди намагаються завершити справи в старому році і з подарунками зустріти новий. Особливим успіхом у Німеччині вважається “вскочити” в Новий рік: під бій курантів потрібно залізти на стілець, крісло або навіть стіл, щоб з останнім ударом годинника зістрибнути на підлогу :)



З Кракова до Німеччини за 22 € або до Франції за 33 €

K

Автобус зі Львова до Кракова обійдеться від 390 грн (12 €), з Києва - від 577,5 грн (18 €), рейси з інших міст такожж є.

Завдяки Ryanair, продовжити маршрут можна так само бюджетно: від 19 € до Берліна або від 21 € до Парижа.

Берлін. Німці люблять Новий рік і особливо ретельно прикрашають країну до його настання: дзвіночки, гірлянди, сніжинки, фігурки ангелів і свічки тут усюди. У новорічну ніч постарайтеся знайти сажотруса, це віщує удачу, а ще краще - забрудніться сажею, вона володіє особливою магічною силою.

Париж. Щасливою ​​прикметою в Парижі вважається побачити сніг у новорічну ніч. Візьміть участь в жартівливій лотереї, тільки врахуйте, що робити з виграшем, яким може бути індичка, курка або навіть порося :) Поспостерігайте за запаленням різдвяного поліна або спаліть своє. Обов’язково зберегти вуглинку від поліна собі, вона буде охороняти вашу сім’ю до наступного року.



З Катовіце до Італії за 19 € або до Ісландії за 38 €

Kat

Квиток до Катовіце зі Львова обійдеться вам у 430 грн (13 €), а з Києва - від 600 грн (19 €), рейси з інших міст можна знайти на сайті.

Європейські напрямки за вигідними цінами з вильотом із Катовіце - Мілан від 6 € з Ryanair або Рейк’явік від 25 € з WizzAir.

Мілан. Неважливо, чоловік ви чи жінка, в Мілані прийнято зустрічати Новий рік у червоній білизні, тож підготуйтеся заздалегідь або купіть на місці. Більш відома нам традиція заклику удачі на майбутній рік - з’їсти 12 виноградин, по одній на кожен місяць. Будьте готові до натовпу на вулицях, італійці люблять зустрічати Новий рік шумно і у великій компанії.

Рейк’явік. На відміну від решти Європи, в Ісландії 13 різдвяних ночей, а не 12. У новорічну ніч місцеві жителі палять багаття і танцюють біля вогню, ряджені в тролів та ельфів. Масштабні феєрверки з землі з’єднуються з північним сяйвом у небі - створюється відчуття, ніби сама природа зустрічає з вами Новий рік. Обережно, гучне світлове шоу може тривати до двох годин.



Із Вроцлава до Бельгії за 25 € або до Італії за 26 €

Wr

Зі Львова до Вроцлава ви доїдете за 540 грн (17 €), з Києва - за 690 грн (22 €), є виїзд із інших міст.

Продовжити маршрут традиційно допомагає Ryanair з квитками до Риму від 9 € або до Брюсселя від 17 €.

Брюссель. Неймовірна ілюмінація на площі Гранд-Плас і одягнений Пісяючий хлопчик. Традиційний вибір бобового короля (того, кому в шматочку торта попався біб) і штраф тому, хто 31 грудня прокинувся пізніше за всіх. За тиждень до Різдва в Брюсселі проходить міжнародний кулінарний фестиваль, де можна спробувати делікатеси з усього світу. Обов’язково візьміть участь у “дикому полюванні”, розганяючи злих духів факелом або звуком рога.

Рим. Обережніше на вулицях! Перед Новим роком забобонні італійці викидають все старе в будинку прямо у вікна. Вважається, що на зміну старому обов’язково прийде нове. Летючий диван ви навряд чи побачите, але краще перестрахуватися. Про подарунки не хвилюйтеся, їх дарують тільки на Різдво 25 січня і на свято Бефани, 6 січня. Як і в Мілані, у Римі їдять виноград під бій курантів. Вважається, що 12-ту виноградинку потрібно з’їсти в першу секунду нового року.

Щасливих подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники