Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
18.01.1840760

Маршрути лютого: до Берліна за 19 €, до Гренобля за 39 €, до Дубаю за 90 €

1

Лютий – місяць карнавалів у Європі: традиційний венеціанський в Італії, Фашинг у Німеччині або Богемський карнавал у Чехії. Ми обов’язково напишемо про них детальніше, а поки підготували щручні маршрути, як дешевше туди дістатися.

Ще додали ідей для активного відпочинку на гірськолижних курортах і не змогли оминути увагою море. У морозну погоду за ним сумується особливо :)

Міста для старту цього разу – Варшава, Краків та Катовіце, а далі лоукости за обраним напрямком.

З Кракова до Берліна за 19 € або до Венеції за 26 €

З Кракова

Автобус зі Львова до Кракова обійдеться від 420 грн (12 €), з Києва – від 577,5 грн (16 €), рейси з інших міст також є.

Завдяки Ryanair, продовжити маршрут можна так само бюджетно: від 7 € до Берліна або від 14 € до Венеції.

Берлін. Фашинг, який ще називають Фастнахт – найпопулярніший карнавал у Німеччині. Святкування чимось нагадує нашу Масляну, тільки з насиченішою програмою. Кожен день карнавалу має своє значення і традиції: відрізати краватку у чоловіка в четвер (тільки дівчатам), замаститися сажею у п’ятницю, поїсти жирного в суботу і т.д.

Венеція. Найвідоміший у світі карнавал не потребує детального опису. Щороку до Венеції приїжджає понад 500 000 туристів і кожен із них намагається спіймати заповітну блискітку конфеті у день відкриття, щоб бути багатим і щасливим увесь рік.



З Варшави до Гренобля за 39 € або до Праги за 60 €

З Варшави

Квиток зі Львова до Варшави у лютому буде коштувати від 350 грн (10 €), з Києва – від 550 грн (16 €), можна подивитися рейси з інших міст.

Далі з WizzAir за 9 € можна вилетіти до Гренобля за 29 € або з Czech Airlines до Праги за 50 €.

Гренобль. Столиця Альп та найстаріше місто Франції, must visit у розпал гірськолижного сезону. На околицях міста розміщені близько 20 гірськолижних курортів. Серед 200 км трас є найдовша в Європі, протяжністю 16 км. Частина цієї траси проходить через туннель. Лікер “Шартрез” та “взяття” Бастилії на фуникулері – це також про Гренобль, тож яскравий відпочинок вам гарантований.

Прага. Про поїздки до Праги ми розповідали не один раз, навіть планували провести там 48 годин, але цього разу маршрут обрано з урахуванням гірськолижного відпочинку. До Шпиндлерова Млина, відомого курорта в Чехії, зручно добиратися саме з Праги. Курорт невеликий – 5 км трас та 3 снігових парки, але досить зручний, щоб активно відпочити там кілька днів.



З Катовіце до Дубаю за 90 € або в Агадир за 63 €

З Катовіце

Квиток до Катовіце зі Львова буде коштувати від 450 грн (13 €), а з Києва – від 599 грн (17 €), рейси з інших міст можна знайти на сайті.

Напрямки за вигідними цінами з вильотом із Катовіце – Дубай від 77 € або Агадир від 63 € з WizzAir.

Дубай – це розкіш, ультрасучасність та вічне літо. Це масто запропонує розваги кожному та закохає в себе назавжди. Підводний світ та польоти з парашутом, сафарі в пустелі, гірськолижний курорт, віндсерфінг та золоті пляжі, шопінг та насичене нічне життя. З вірогідністю 99% ви зможете втілити тут будь-яку свою мрію :)

Агадир – це про гедонізм. Найпопулярніший курорт Марокко, один із найкрасивіших курортів у Марокко, одна з найкрасивіших заток у світі. Тут людно і пр-європейськи: жінки без хіджабів, ночі з музикою, коктейлями та клубами. В Агадирі знаходиться кращий пляж на атлантичному побережжі. Щоб не лінуватися на пляжі, пограйте у гольф, покатайтесь на конях та подаруйте собі сеанс талассотерапії.

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники