Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Червень у Польщі - фестивальний початок літа

Фестивальний червень у Польщі

Найдовші дні року надихають на літні поїздки. Продовжуючи тему недорогих подорожей Польщею команда Busfor.ua підготувала тревел-гід по заходах у найбільших польських містах. Обирайте щось до душі і вирушайте відпочивати.

Вінки, книжки і … парад живих мерців у Варшаві

Якщо вам до душі добра музика на свіжому повітрі і безкоштовний вхід на заходи, обирайте фестиваль Wianki nad Wisłą 24 червня. У програмі концерту - зірки польської музичної сцени - O.S.T.R., T. Love, Хxanaxx, Vavamuffin. Організатори свята обіцяють танці, можливість переправи через Віслу у традиційному човні, слов’янські обряди і передбачення.

Цього ж дня, 24 червня, прихильники хорору зможуть відчути себе героями улюблених фільмів жахів. Zombie Walk, він же Похід живих мерців, відбудеться в 11-й раз. Старт заходу о 18:00, але організатори радять приходити раніше, щоб встигнути доробити грим та костюми.

Якщо вам подобається класична музика, приєднуйтесь до слухачів концертів на свіжому повітрі. З 1959 року кожен літній сезон у парку Лазенки проходять концерти музики Шопена за участю відомих польських та іноземних піаністів. В рамках XXVII Фестивалю Моцарта можна буде послухати твори цього великого композитора 5, 12, 19 і 26 червня на площі Дефілад.

Не переймайтеся, якщо бюджет вашої поїздки сильно обмежений - почитайте нашу статтю про безкоштовні прогулянки Варшавою.


Краків - місяць фотографії та натхнення Єрусалимом

Щорічно червень у Кракові асоціюється з фото - до 18 червня в місті проходить XV Місяць фотографії. Виставки фотографів можна подивитися в Музеї сучасного мистецтва MOCAK, Етнографічному музеї, галереї Bunkier Sztuki і Музеї фотографії, плануються конкурси та зустрічі майстрів.

Великим музичним святом стане Impact Festival 15 і 17 червня в Tauron Arena. Раніше фестиваль проходив у Варшаві та Лодзі, тепер перенесений на південь країни. Серед учасників концерту - Linkin Park, Machine Gun Kelly і System of a Down.

В кінці червня пройде XXVII Фестиваль єврейської культури. Цього року захід присвячений Єрусалиму - місту, де зустрічаються три великі релігії. Планується багато концертів традиційної та сучасної музики Ізраїлю, тематичні зустрічі, майстер-класи, виставка фото. Для найекономніших у нас є безкоштовні маршрути Краковом.


Ігри з вогнем та свято пива у Вроцлаві

Любителі пива обов’язково повинні відвідати Вроцлав у період з 9 по 11 червня. На Стадіоні “Вроцлав” пройде XVIII фестиваль пива - Festiwal Dobrego Piwa і XIV Вроцлавські майстер-класи з пивоваріння. Організатори свята планують дегустації сотні смаків добірного розливного і пляшкового пива, майстер-класи та кулінарні шоу, де кухарі готуватимуть страви на основі пива.

На WrocLove Fest 16-17 червня можна буде послухати зірок популярної польської музики - Hey, Lao Che, Smolik / Kev Fox / Skubas та інших. Гість фестивалю - Flogging Molly, легенда кельтського панку з Лос-Анджелеса.

Спекотним у буквальному сенсі буде ще один захід - Фестиваль високих температур у Вроцлавській академії мистецтв. Це єдине свято такого плану в Польщі. Артисти з усього світу поділяться досвідом роботи в середовищі, де не обійтися без високих температур - скло, кераміка, метал, скульптура. Дата проведення запланована на 23-25 ​​червня.

Після фестивалів на руках тільки зворотний квиток - переходимо до плану Б і гуляємо по Вроцлаву без грошей.


Музичний червень у Лодзі

Любителі джазу не можуть пропустити вечір пісень Луї Армстронга в клубі Szafa 11 червня. Світ джазової Америки представить Міхал Пієвскі - один з небагатьох артистів у світі, який виконує понад 50 творів Луї Армстронга різних періодів його творчості. Артист співає і грає на фортепіано, кларнеті та трубі.

З 23 по 25 червня пройде IX Ніч живих бубнів - Noc Żywych Bębnów. Африканські ритми звучатимуть у виконанні найстаршого майстра бубнів із Західної Африки Фамуду Конате та його сина. Також в шоу візьмуть участь танцюристи з Гвінеї і Республіки Кот-д’Івуар, а для бажаючих навчитися проведуть майстер-класи з танців та гри на барабанах.

Приємних вражень!


Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники