Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
19.10.1740396

До Чехії за 19 €, до Франції за 20 €, а до Іспанії за 33 €

0

Буквально вчора ми запрошували вас на Октоберфест у поїздках жовтня, а вже час переглядати напрямки на листопад. Обирайте зручні автобусні рейси до Варшави, Кракова, Вроцлава чи Катовіце, а маршрути для лоукостів із цих міст дивіться в новій статті.

З Варшави до Франції або до Італії за 20 €

W

Квиток зі Львова до Варшави в листопаді буде коштувати від 325 грн (10 €), з Києва - від 525 грн (17 €), можна подивитися рейси з інших міст.

Далі з Ryanair за 10 € можна вилетіти до Тулузи чи Риму.

Тулуза. Побувати в Тулузі - це спробувати фіалковий мед, побачити місто в рожево-червоному кольорі, подивитися на найбільшу романську церкву у світі - Базиліку святого Серніна, та відвідати космічне містечко.

Відчути повітря півдня Франції, прогулюючись набережними Гаронни, пройтися по семиарковому Новому мосту та оцінити його нічне освітлення. Проїхатися корабликом по Південному каналу і не забути про шопінг на Rue d’Alsace-Lorraine.

Рим. Побачити Колізей - так, кинути монетку в фонтан Треві - обов’язково, випити кави на Пьяцца дель Пополо - само собою. Якими б банальними і соптаними не здавалися головні визначні пам’ятки міста, вам усе одно захочеться повторити стандартний маршрут.

Загляньте до Капітолійської вовчиці в однойменному музеї, щоб подивитися на оригінальну скульптуру годувальниці Ромула і Рема, і не пропустіть “Уста істини” в церкві Санта-Марія ін Космедін. За легендою, якщо засунути руку в цей стародавній “детектор брехні” і сказати неправду, кам’яний рот божества закриється і відкусить вам руку. Легенда, звичайно, середньовічна, але краще не ризикувати :)



З Кракова до Німеччини за 17 € або до Чехії за 19 €

K

Автобус зі Львова до Кракова буде обійдеться від 300 грн (9 €), з Києва - від 577 грн (18 €), рейси з інших міст теж є.

Завдяки Ryanair, продовжити маршрут можна так само бюджетно: від 8 € до Нюрнберга або від 10 € до Праги.

Нюрнберг - дивовижне і по-доброму дивне німецьке місто. Якщо немає часу на неспішні прогулянки, обирайте маршрут “Історична миля Нюрнберга”, він об’єднав 25 основних визначних пам’яток. Старт маршруту біля вежі Фройентор, а фініш - біля М’ясного моста.

Ви можете подивитися на Вулицю прав людини, де встановлені тридцять білих колон з вигравіруваними на різних мовах правами людини, живе дерево в кінці - символ інших мов. Зверніть увагу на фонтани “Шлюбна карусель” і Фонтан чеснот, на шляху не пропустіть пам’ятник винахіднику кишенькового годинника - Петеру Хейнляйну. Опівдні підійдіть до церкви Фрауенкірхе, щоб подивитися на рухомі фігурки в старовинних годинах «Меннляйнлауфен».

Прага. Карлів міст, Празький град, Староміська і Вацлавська площі надзвичайно красиві в осінніх фарбах, але в Празі є й інші атракції. Наприклад, музей Альфонса Мухи - першого в Чехії художника-модерніста, або музей алхіміків і магів.

Обов’язково знайдіть Злату вуличку, щоб подивитися, як жили ремісники і майстри-ювеліри. Будете в Петршин - знайдіть зменшену копію Ейфелевої вежі, загляньте до Дзеркального лабіринту і прогуляйтеся Рожевим садом - сподіваємося, перші заморозки не зашкодять осіннім квітам.



З Вроцлава до Іспанії за 33 € або до Португалії за 42 €

Wr

Зі Львова до Вроцлава ви доїдете за 525 грн (17 €), з Києва - за 949,5 грн (30 €), є виїзд з інших міст.

Продовжити маршрут традиційно допомагає Ryanair, з квитками в Мадрид за 16 € або в Лісабон за 25 €.

Мадрид. Чим заповнити день у Мадриді? Загадати бажання біля статуї “Ведмідь і суничне дерево”, спробувати знаменитий хамон в однойменному музеї та ще й послухати історію його створення. Обов’язково пообідати в інтелектуальному кафе “Хіхон”, виділивши час на вивчення його інтер’єру.

На десерт - відвідати Королівську академію витончених мистецтв. Крім цікавої назви, тут є на що подивитися: близько 1,5 полотен відомих художників і майже 500 скульптур періоду від XVI століття до наших днів. Логічним завершенням дня стане фламенко, без якого важко уявити Іспанію в цілому і Мадрид в тому числі. Обов’язковим пунктом чоловічої програми, природно, стане корида.

Лісабон. Покатайтеся на жовтому трамваї №28, його маршрут проходить старовинною частиною міста, і ви запам’ятаєте знайомство з містом назавжди. Зазирніть до музею карет і музею азулежу, спробуйте знамените тістечко в кафе Pasteis de Belem.

Відчуйте душу міста, слухаючи фаду у виконанні місцевих співаків. У них - вся глибина внутрішньої печалі saudade, недарма фаду включені в список культурного надбання людства. Їх розумієш без знання португальської, цю музику відчуваєш серцем.



З Катовіце до Швеції за 26 € або до Нідерландів за 32 €

Kat

Квиток до Катовіце зі Львова коштуватиме вам в 400 грн (13 €), а з Києва - від 849,5 грн (27 €), рейси з інших міст можна знайти на сайті.

Європейські напрямки за вигідними ціна з вильотом з Катовіце - Мальме від 13 € з WizzAir або Амстердам від 19 € з Transavia.

Мальме. Це шведське місто звикли сприймати як проміжний пункт на шляху до Копенгагена, але ми спеціально включили його в осінній маршрут - в центрі провінції Сконе є на що подивитися. Від закрученого 54-поверхового хмарочоса HSB Turning Torso висотою 190 метрів до ортодоксальної синагоги, першої нехристиянської споруди в місті. Від неокласичного Пільдаммс-парку площею 45 га до готичного собору святого Петра.

Звичайно, ви не зможете обійти стороною «Ріберсборгс» - терми під відкритим небом. Ці громадські лазні знаходяться в кілометрі від закрученого хмарочоса. Відкриті цілий рік і розділені на окремі зони для чоловіків і жінок. Якщо опинитеся недалеко від залізничного вокзалу, знайдіть монумент “Скручений пістолет” - одну з найвідоміших і незвичайних пам’яток у Мальме.

Амстердам. Кавашопи, канали, вулиця Червоних Ліхтарів, мости, фотографія з написом I AMSTERDAM - класична програма-мінімум. Різноманіття інтелектуальне - музей Ван Гога, млини в Зансе-Сханс, королівський палац і церква Святого Миколая.

Тим, хто в Амстері не вперше, альтернативні варіанти розваг: фото біля жовтої качечки на велосипеді (знайти її можна на перехресті вулиць Sint Antoniesbreestraat і Snoekjessteeg), шопінг в районі “десяти вуличок”, дегустація гарячих кулоьк bitterballen та прогулянка китайським кварталом.

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники