Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

11 речей, які ми зробили для вас в році, що минає

Останні дні року – найкращий час для підбиття підсумків. 2016 був не простим, але дуже цікавим роком для всієї команди Busfor.ua. Ми змогли реалізувати багато ідей і планів, але ще більше ідей і планів у нас на 2017 рік.

Хочемо поділитися з вами нашими досягненнями та планами на майбутнє, так як все, що ми робимо, ми робимо для вас, наші дорогі користувачі!

2016 рік для Busfor в цифрах

370000 пасажирів

Ми раді, що з нами ви їздите в гості до рідних, в робочі поїздки, на навчання або просто подорожуєте.

412 нових рейсів

Ми прагнемо максимально розширити географію автобусних маршрутів, хочемо, щоб ви могли купити на Busfor.ua квиток в будь-який населений пункт України або Європи.

95 нових перевізників

Щоб надати вам найбільший вибір автобусних рейсів, ми постійно шукаємо нових партнерів-перевізників і укладаємо з ними договори про співпрацю.

квитки по 50 грн

Щочетверга о 12:00 ми проводили розпродажі автобусних квитків по 50 грн. Для цього ми домовлялися з перевізниками, щоб вони надавали нам акційні квитки на найпопулярніші рейси. І розбирали ви їх за лічені хвилини! Навіть ми іноді були в шоці :)

До того ж, ми провели 9 грандіозних розпродажів, де віддавали 500 квитків по 50 грн на найпопулярніші маршрути.

Досягнення, якими ми пишаємося

3 фірмових рейсів

Ми знаємо, наскільки ви любите комфортно подорожувати, тому запустили ще три фірмових рейси по популярних маршрутах:

Виконання цих рейсів ми довірили одним з кращих перевізників і тримаємо під своїм контролем якість обслуговування пасажирів.

рейтинг рейсів

Щоб допомогти вам здійснювати тільки комфортні поїздки, ми створили незалежний рейтинг рейсів, у формуванні якого берете участь ви, наші користувачі. Ваші відгуки і оцінки точно допоможуть іншим пасажирам зробити правильний вибір і відправитися в приємну подорож.

розробили додаток

Ми довго думали, як зробити покупку автобусних квитків більш практичною і швидкою. Дійшли висновку, що без мобільного додатку тут не обійтися. Його встановили більше 100 тис. користувачів, у яких тепер завжди під рукою є квиткова каса в смартфоні.

отримали премію

Busfor визнано переможцем у номінації «Кращий сервіс пошуку квитків на автобус». І це неймовірно приємно!

Оцінювання проводило найсуворіше журі - наші користувачі. Шляхом онлайн-голосування Busfor визнано кращим з кращих.

почали вести блог

На подорожі потрібно надихати. І нам здається, що наш блог відмінно справляється з цим завданням. Крім того, ми ділимося з вами секретами і лайфхаками від досвідчених мандрівників і розповідаємо все найцікавіше про Україну і Європу.

смм

Ми дружимо з вами в Facebook, Vkontakte і навіть в Однокласниках. З соціальних мереж ви першими дізнаєтеся про всі новини Busfor, отримуєте подарунки та знижки.

кий авіа

Для багатьох зручніше купувати квитки в касі, але і цей процес ми хотіли зробити для вас максимально комфортним. Забронювавши квитки на Busfor.ua, викупити ви їх можете в будь-якому з відділень КийАвиа, лідера ринку туристичних і транспортних послуг, які є майже у всіх містах України.

Головне, що хочемо сказати - дякую вам!

Спасибі, що вибрали Busfor і залишаєтеся з нами. Ми безмежно цінуємо вашу довіру і кожен день працюємо над тим, щоб не підвести її.

Команда Busfor бажає вам великих звершень і запаморочливих успіхів в 2017 році, безліч подорожей і море яскравих вражень!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники