Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
14.06.1848796

Найпопулярніші країни для подорожей з біометричним паспортом

Безвіз

Після підписання безвізового режиму між Україною та ЄС хтось кожні вихідні проводить у новій країні, а хтось нарешті вистояв чергу та зробив біометричний паспорт. При цьому кожен прочитав наш матеріал про подробиці безвізу.

Ми не припиняємо ділатися з вами історіями інших мандрівників, щоб вам легше було скласти маршрут. Зібрали найпопулярніші міста і країни, куди не потрібна віза, в одній статті, щоб вам було зручніше обирати.

Польща. Краків

1

Звичайно, топовим напрямком після відміни віз стала Польща. Туди зручно їхати автобусом, а ідеї для прогулянок давно розписані іншими туристами:


Польща. Варшава

2

Польську столицю часто порівнюють зі Львовом, але кожен, хто відвідає Варшаву, знаходить у ній щось своє і обов’язково повертається:


Словаччина. Кошице

3

Жителі Західної України часто обирають Словаччину, тому що автобус із Ужгорода до Кошице їде буквально пару годин. Чудова ідея вихідного дня і для гостей з інших міст – погуляти Ужгородом та продовжити маршрут до Європи:



Угорщина. Будапешт

4

Ще одне топове місто для вихідних. Обирайте самі – їсти гуляш, гуляти зоопарком чи порівнювати Буду та Пешт, але місто не лишить вас байдужими. Тільки заздалегідь подивіться лайфхаки для економних.


Франція. Париж

5

Французька класика безсмертна, ви розумієте. Однак, побачивши Париж, краще не помирати, а поїхати додому й вигадати новий привід для подорожі:


Іспанія. Барселона

6

У когось кохання з людиною, а в когось – стосунки з містом. Інколи не найприємніші, та почуття від того не слабшають. Так і Барселона – непередбачувана, темпераментна та безмежно кохана.


Бельгія. Брюссель

7

Якщо правильно спланувати подорож, можна добряче зекономити на дорозі навіть у далекі країни. Наприклад, поїхати до Бельгії через Польшу за 200 євро на двох. Шоколадний рай варто побачити та спробувати на смак.


Литва. Вільнюс

8

У Вільнюсі сумувати не буде ні вільний художник, ні голодний студент. Готуйтеся багато ходити пішки, багато фотографувати та не менше куштувати місцеві делікатеси:


Норвегія. Берген

9

До Норвегії за 250 євро? Легко! Поєднайте автобус із України та лоукостер із Польщі й насолоджуйтесь фіордами та водоспадами. Тільки приготуйтесь жити на червоній ікрі, тому що хліб у Норвегії недешевий :)


Німеччина. Баварія

10

Навіть коли дорога в автобусі триває більше доби, у неї є свої плюси – можливість побачити інші міста з вікна автобуса. До Октоберфесту ще достатньо часу, щоб скласти ідеальний маршрут. Головні підказки вже готові, користуйтесь.

Приємних літніх подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники